Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Συναντήσεις Καραμανλή ΕΥΠ για το σχέδιο δολοφονίας του

Επαφές με ανώτατους αξιωματούχους που, επί κυβερνήσεως ΝΔ, είχαν υψηλόβαθμες θέσεις στην ΕΥΠ είχε ο πρώην πρωθυπουργός σχετικά με την απόρρητη έκθεση για σχέδιο επίθεσης εναντίον του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Real News, οι συναντήσεις είχαν διάρκεια πάνω από μιάμιση ώρα έκαστη και έγιναν στο γραφείο του στη Μαβίλη χωρίς την παρουσία τρίτων.

Ο κ. Καραμανλής φέρεται να γνώριζε την έκθεση σύμφωνα με την οποία ετοιμαζόταν κάποιου είδους επίθεση εναντίον του, χωρίς ωστόσο να αναφέρει κάτι στο περιβάλλον του και επιλέγει και σήμερα – που αποκαλύφθηκε η έκθεση από τα ΜΜΕ – να τηρεί χαμηλούς τόνους.
Ενδεικτικό είναι ότι – σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Real – την επίμαχη περίοδο ζητούσε από την προσωπική του ασφάλεια να αλλάζουν δρομολόγιο, χωρίς να τους δώσει περισσότερες εξηγήσεις.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο πρώην πρωθυπουργός δέχεται συνεχώς πιέσεις από στενούς συνεργάτες του να ζητήσει την παρέμβαση της Δικαιοσύνης στην υπόθεση αυτή.

Στενός συνεργάτης τονίζει στην εφημερίδα: “Έπρεπε να έχει παρέμβει ήδη η Δικαιοσύνη γιατί υπάρχει επίσημο έγγραφο της ΕΥΠ που δεν αμφισβητεί κενείς και αφορά την περίοδο κατά την οποία ήταν πρωθυπουργός”.

Ο ίδιος ωστόσο φέρεται να αναφέρει σε συνεργάτες του ότι “δεν είναι ώρα για τέτοια”, δείχνοντας στις κρίσιμες πολιτικές εξελίξεις, που δεν αφήνουν άλλα ζητήματα να μπουν σε προτεραιότητα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε