Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Συναντήσεις της τρόικας με τον πρωθυπουργό

Με τους επικεφαλής του κλιμακίου της τρόικας, καθώς και με τον με τον επικεφαλής της «Ομάδας Δράσης» Χορστ Ράιχενμπαχ συναντάται την Πέμπτη στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.
Οι συνάντηση με τους Ματίας Μορς (Κομισιόν), Κλάους Μαζούχ (ΕΚΤ) και Πολ Τόμσεν (ΔΝΤ) είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί και θα ακολουθήσει το ραντεβού με τον κ.Ράιχενμπαχ.
 
Στις 4:00 μ.μ. θα συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο, ενώ το απόγευμα τις 7 ο κ. Παπαδήμος θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη.
 
 
Με τους επικεφαλής της τρόικας πρόκειται να συναντηθεί αύριο το μεσημέρι στα γραφεία του κόμματος, και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς.
 
Eξάλλου, το βράδυ της Πέμπτης, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μιλήσει στο συνέδριο «Η ώρα της ελληνικής οικονομίας» που διοργανώνει το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental.
 
 

“Φρένο” από την τρόικα σε περικοπές μισθών και νέους φόρους – Βόμβες Τόμσεν: “Εσείς πήρατε τα εύκολα μέτρα με τις περικοπές”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε