Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Συνάντηση του Σαμαρά με τους δικαστές την Πέμπτη

Συνάντηση του Σαμαρά με τους δικαστές την Πέμπτη

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα συναντηθεί την Πέμπτη στο Μέγαρο Μαξίμου, με τους εκπροσώπους όλων των δικαστικών ενώσεων.

 Στη συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί κατόπιν αιτήματος των δικαστικών ενώσεων, θα συζητηθούν τα θέματα που απασχολούν το χώρο της Δικαιοσύνης, ανάμεσά τους και το οικονομικό.
  
Παράλληλα, οι διοικητικοί δικαστές, μετά τους συναδέλφους τους της Ποινικής και Πολιτικής Δικαιοσύνης, ανέστειλαν προσωρινά τις κινητοποιήσεις τους, οι οποίες είχαν ξεκινήσει στις 17 Σεπτεμβρίου 2012.

 Ειδικότερα, η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών αποφάσισε σήμερα την προσωρινή αναστολή των κινητοποιήσεων, μέχρι το νέο προεδρείο, το οποίο θα προκύψει από τις εκλογές της 10ης Φεβρουαρίου, να καθορίσει την περαιτέρω στάση των διοικητικών δικαστών. Για την προηγούμενη ημέρα, 9 Φεβρουαρίου, η Ένωση Διοικητικών Δικαστών έχει συγκαλέσει τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της.

Ο σημερινός πρόεδρος της Ένωσης, Γ. Φαλτσέτος, δεν θα είναι υποψήφιος για το Διοικητικό Συμβούλιο, καθώς τον ερχόμενο Ιούνιο εξέρχεται του δικαστικού σώματος, λόγω συνταξιοδότησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις τους οι δικαστές

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε