Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ πέταξαν μπουκάλια με νερό στον Κ.Τζαβάρα – Στα κάγκελα οι βουλευτές της ΝΔ

Συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ πέταξαν μπουκάλια με νερό στον Κ.Τζαβάρα – Στα κάγκελα οι βουλευτές της ΝΔ

Την ώρα που τα μέτρα των 11,5 δισεκατομμυρίων βρίσκονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος επικρατεί αναβρασμός, με τους ‘γαλάζιους” συνδικαλιστές ουσιαστικά να πολιορκούν τα γραφεία της Λεωφόρου Συγγρού.

Στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας βρίσκονται οι υπουργοί Ανάπτυξης και Εργασίας, οι οποίοι κάνουν μία σκληρή προσπάθεια ενός πολιτικού μασάζ στους βουλευτές, προκειμένου να τους εξηγήσουν τα μέτρα που βρίσκονται ακόμα υπό διαπραγμάτευση. Στη σύσκεψη αυτή βρίσκονται πάνω από 100 βουλευτές και ο γραμματέας του κόμματος και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Μ. Κεφαλογιάννης και Α. Μπούρας.

Στη σύσκεψη πήγε και ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Κώστας Τζαβάρας ο οποίος δέχθηκε μπουκάλια με νερό από συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ καθώς περίπου 70 μέλη της είχαν φτάσει πριν ξεκινήσει η συνάντηση αυτή στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ.
 
«Προσέξτε τι θα κάνετε», «Εμείς σας ψηφίζουμε με το ξεχνάτε», «Τι πάτε να κάνετε;» ήταν μερικές από τις φράσεις που υποδέχθηκαν τους υπουργούς οι συνδικαλιστές, λίγη ώρα μετά το ηχηρό μήνυμα που έστειλαν στο Μέγαρο Μαξίμου από την πλατεία Κολοκοτρώνη οι απόστρατοι και εν ενεργεία αξιωματικοί και υπαξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων που αποτελούν και εκλογική δεξαμενή της Ν.Δ.
 
Πολλοί βουλευτές είναι προβληματισμένοι με τις κινήσεις της κυβέρνησης, ενώ οι κκ. Γ. Βλάχος και Ν. Κακλαμάνης ζήτησαν την άμεση σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. για να συζητηθούν τα μέτρα.
 
Για κοινωνική έκρηξη που είναι προ των πυλών μιλά ο κ. Π. Ψωμιάδης και ασκώντας κριτική στην ηγεσία της Ν.Δ. αναφέρει πως πρέπει αν έχουν μείνει ψήγματα εθνικής και ατομικής αξιοπρέπειας να πει η κυβέρνηση ένα όχι.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η κρίσιμη σύσκεψη των τριών – “Οι κόκκινες γραμμές” δεν κλείνουν τα μέτρα

Κι άλλο τσεκούρι στις αποζημιώσεις ζητά η τρόικα – Παζάρι για τις ημέρες εργασίας και τις συντάξεις – Τι απαίτησε από τον υπουργό η τρόικα

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε