Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Συνεδριάζει η επιτροπή πόθεν έσχες για ενδεχόμενη παραπομπή Παπαντωνίου στη δικαιοσύνη

Συνεδριάζει η επιτροπή πόθεν έσχες για ενδεχόμενη παραπομπή Παπαντωνίου στη δικαιοσύνη

Η επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής συνεδριάζει προκειμένου να αποφασίσει την παραπομπή ή όχι του κ. Παπαντωνίου για το ποσό του 1,3 εκατομμυρίων ευρώ.

Η παραπομπή του Γιάννου Παπαντωνίου στη Δικαιοσύνη είχε αναβληθεί για μία εβδομάδα κι αυτό γιατί κάποια μέλη δεν είχαν προλάβει να διαβάσουν το «απολογητικό» του υπόμνημα προς την Επιτροπή.

Έτσι το θέμα της ανακριβής δήλωσης πόθεν έσχες του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ σε σχέση με το 1,3 εκατ. ευρώ που είχε καταθέσει η σύζυγος του στην Ελβετία, αποφασίζεται τώρα στη συνεδρίαση της Επιτροπής.

Θυμίζουμε πως ο κ. Παπαντωνίου, μετά την αποκάλυψη πως το όνομα της συζύγου του Σταυρούλας Κουράκου βρίσκεται στη λίστα Λαγκάρντ είχε υποπέσει σε μία σειρά ανακολουθιών… Πρώτα είχε δηλώσει πως πρόκειται για συνωνυμία και στη συνέχεια έκανε στροφή 180 μοιρών…. Μέχρι που δήλωσε πως τα χρήματα ήταν του πρώην συζύγου τους, Θεόδωρου Ουσταμπασίδη, εμπόρου ανταλλακτικών αυτοκινήτων στο επάγγελμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Λογαριασμός στην Ελβετία “δείχνει” μίζες και προς τον Γ. Παπαντωνίου για τα υποβρύχια; – Τι απαντούν κύκλοι του πρώην υπουργού Άμυνας στο NEWSIT

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε