Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Συνεργασία σε όλα τα επίπεδα συμφώνησαν Ραγκούσης και Χριστόφιας

Συνεργασία σε όλα τα επίπεδα συμφώνησαν Ραγκούσης και Χριστόφιας

Ολοκληρώθηκε η επίσημη επίσκεψη εργασίας του Υπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στην Κύπρο.

Ο υπουργός Εσωτερικών συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Χριστόφια, επιβεβαιώνοντας την στήριξη της Ελλάδας στην Κύπρο σε όλα τα επίπεδα.

Ο κ. Ραγκούσης ενημέρωσε τον πρόεδρο για την πορεία των δομικών μεταρρυθμίσεων που πραγματοποιεί η κυβέρνηση και τόνισε την εθνική σημασία των μέτρων που λαμβάνονται για τη δημοσιονομική αποκατάσταση και την ανάταξη της εθνικής οικονομίας.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη συμβολή του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης στην προετοιμασία της πρώτης Κυπριακής προεδρίας στην Ε.Ε. το 2012, όπως συμφωνήθηκε στις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Υπουργείο Εσωτερικών της Κύπρου.

Η διεύρυνση της συνεργασίας στα θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης, ενόψει και της διοικητικής μεταρρύθμισης που επιχειρείται στην Κύπρο, αλλά και στις αλλαγές αξιοκρατίας, διαφάνειας και εκσυγχρονισμού της Δημόσιας Διοίκησης αποφασίστηκε να λάβει τη μορφή “Συμφωνίας- Πλαισίου.”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε