Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είναι φερέγγυος ο Σαμαράς

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είναι φερέγγυος ο Σαμαράς

«Ο κ. Σαμαράς πρέπει να έχει σύντομα την τύχη του κ. Παπανδρέου και του κ. Παπαδήμου» αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία σχολιάζει την ομιλία, στην ΚΟ της ΝΔ, του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο κατηγορεί για αναξιοπιστία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι το Μνημόνιο είναι η καταστροφή, σημαίνει καταστροφή των δυνατοτήτων της χώρας για ανάπτυξη, διάλυση των εργασιακών δικαιωμάτων, κατάργηση του κοινωνικού κράτους, φτώχεια, ανεργία, λουκέτα σε επιχειρήσεις.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι «κάθε υπόσχεση του πρωθυπουργού ότι δεν θα περικοπούν εκ νέου μισθοί και συντάξεις, είναι τόσο φερέγγυα όσο και οι υποσχέσεις περί επαναδιαπραγμάτευσης και αλλαγή της ασκούμενης πολιτικής. Στην πραγματικότητα, η ψήφιση και νέων μνημονιακών μέτρων θα οδηγήσει σε ένα νέο σπιράλ λιτότητας και ύφεσης που θα δικαιολογεί για τα μνημονιακά κόμματα τη λήψη πρόσθετων μέτρων».

Πρέπει τώρα να μπει ένα τέλος, υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και επαναλαμβάνει τη θέση του ότι «η μόνη στάση ευθύνης και αξιοπρέπειας είναι αυτή της καταψήφισης του συνόλου των μέτρων και του προϋπολογισμού.

Διαβάστε
Σαμαράς: Να σώσουμε την χώρα από την καταστροφή – Χωριστές συναντήσεις με Βενιζέλο και Κουβέλη το απόγευμα

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε