Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ: «Η Χρυσή Αυγή θέλει να αναβιώσει το Άουσβιτς»

ΣΥΡΙΖΑ: «Η Χρυσή Αυγή θέλει να αναβιώσει το Άουσβιτς»

Επίθεση στην κυβέρνηση αλλά και στην Χρυσή Αυγή, με αφορμή το βίντεο που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας αλλά και τις αναρτήσεις στο facebook τοπικής οργάνωσης του κόμματος με τις οποίες ζητεί να εξορίζονται στην Μακρόνησο ή και να εκτελούνται οι αριστεροί, εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανακοίνωση τονίζει:

Τελικά σε αυτή τη χώρα η μόνη που έχει αμφιβολίες για τον ναζιστικό-εγκληματικό χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής είναι η κυβέρνηση.

Το ανατριχιαστικό ρεπορτάζ του βρετανικού Channel 4, όπου ο υποψήφιος βουλευτής της ΧΑ Πλωμαρίτης απειλεί να κάνει σαπούνια τους μετανάστες και να ξανανοίξει τους φούρνους, απλά αποδεικνύει αυτό που όλοι γνωρίζουν: η Χρυσή Αυγή έχει σαν «ιδεολογία» τον ναζισμό και το έγκλημα.

Ταυτόχρονα, ο Πυρήνας Ρόδου της ΧΑ απειλεί να εξορίσει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Πέτρο Τατσόπουλο στη Μακρόνησο (μωραίνει Κύριος…) και εκτοξεύει απειλές θανάτου εναντίον των αριστερών πολιτών.

Τελικά τι θα κάνει η κυβέρνηση; Θα συνεχίσει τα πολιτικά ανοίγματα στη Χρυσή Αυγή ή θα βάλει φραγμό σε αυτήν την εγκληματική δραστηριότητα; Δεν είναι προφανές ότι όταν βρισκόμαστε μπροστά σε προτροπές για βαριές κακουργηματικές πράξεις πρέπει να μπαίνουν στην άκρη τα μικροκομματικά επικοινωνιακά παιχνίδια της δεξιάς «πολυκατοικίας»;

Ελπίζουμε ότι αύριο που είναι η δίκη Κασιδιάρη θα διασφαλιστεί η απρόσκοπτη διεξαγωγή της και δεν θα αφεθούν οι χρυσαυγίτες να δώσουν σόου επιχειρώντας να τρομοκρατήσουν μάρτυρες και δικαστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στον εισαγγελέα το βίντεο με τον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής που θέλει να κάνει σαπούνια τους αλλοδαπούς!

Η Χρυσή Αυγή ονειρεύεται εξορίες και εκτελέσεις αριστερών στη Μακρόνησο! – Υποψήφιος βουλευτής εξηγεί πως θα κάνει σαπούνια τους αλλοδαπούς!

Εύβοια: Το ”έλα να δεις” στο δημοτικό συμβούλιο με τη Χρυσή Αυγή – Βίντεο!

Η …πληρωμένη απάντηση του Λαζόπουλου στον Κασιδιάρη για το κατηχητικό της Χρυσής Αυγής

Καμένος και Κασιδιάρης κατά ΓΑΠ για το χασίς… στο μπαλκόνι!

Κασιδιάρης: Είστε καραγκιόζηδες έχετε κάνει θέατρο την Προανακριτική

Μπαρμπαρούσης: Θα κάνουμε και κρυφό σχολείο αν χρειαστεί (VIDEO)

Εκπαιδευτικοί αποσπάστηκαν σε γραφεία βουλευτών της Χρυσής Αυγή

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε