Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ: Κυβέρνηση χωρίς νομιμοποίηση

Κάλεσμα στους πολίτες να μη δείξουν ανοχή σε μια κυβέρνηση, που δεν εκφράζει το λαό, έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, στην πρώτη του αντίδραση για το νέο κυβερνητικό σχήμα.

«Χέρι-χέρι πορεύονται πλέον και επισήμως ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑ.Ο.Σ, καταστρατηγώντας με τον πιο προκλητικό τρόπο κάθε έννοια λαϊκής εντολής», αναφέρει η ανακοίνωση και σημειώνει ότι η νέα κυβέρνηση Παπαδήμου «θα κληθεί να ολοκληρώσει όσα καταστροφικά έπραξε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ».

Ο ΣΥΡΙΖΑ μιλά για «μνημονιακό μπλοκ της τριμερούς συγκυβέρνησης», που θα συνεχίσει μια πολιτική εξαθλίωσης, «στο όνομα του «εθνικού στόχου» της αποπληρωμής των τοκογλύφων».

Και καλεί «τους πολίτες της χώρας, τους ανθρώπους, που δεν έχουν κανένα λόγο να στηρίξουν ή να ανεχτούν την πολιτική που οδηγεί στην εξόντωσή τους, να συνεχίσουν τους αγώνες για την ανατροπή της. Καμιά ανοχή σε μια κυβέρνηση, που δεν εκφράζει το λαό.

Καμία ανοχή σε μια κυβέρνηση, που ορκίζεται με τις ευλογίες του ΣΕΒ, των τραπεζιτών, του μεγάλου κεφαλαίου, της Μέρκελ και του Σαρκοζί.

Η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ δεν έχει καμία νομιμοποίηση και καμία απόφασή της δεν αναγνωρίζεται από την κοινωνία, η οποία ουδέποτε ρωτήθηκε αν θέλει να την κυβερνούν τραπεζίτες και άνθρωποι που τίμησαν την 28η Οκτωβρίου στο σπίτι του δικτάτορα Μεταξά», καταλήγει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτή είναι η νέα κυβέρνηση – Ορκίστηκε ο πρωθυπουργός – Καθυστέρησε η ορκωμοσία των υπουργών γιατί δεν είχαν τυπωθεί οι πάπυροι!

 

Αποκάλυψη Newsit – Παπαδήμος: “Τις αποφάσεις θα τις παίρνω εγώ”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε