Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ: “Να σταματήσει άμεσα η διαδικασία διακοπών ρεύματος”

ΣΥΡΙΖΑ: “Να σταματήσει άμεσα η διαδικασία διακοπών ρεύματος”

 Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί την κυβέρνηση να δώσει εντολή για να σταματήσει αμέσως κάθε διαδικασία διακοπών ρεύματος σε άνεργους, χαμηλόμισθους, χαμηλοσυνταξιούχους και όσους βρίσκονται στα όρια της φτώχειας.

Με αφορμή τις διακοπές ρεύματος από τη ΔΕΗ, ο ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζει ότι από τον Ιούνιο ο Α. Τσίπρας, «προειδοποιούσε τη διοίκηση της ΔΕΗ και την κυβέρνηση ότι με δεδομένο ότι ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας βρίσκεται στα όρια της οικονομικής ανέχειας και αδυνατεί να αντιμετωπίσει βασικές ανάγκες του, έπρεπε να υπάρξει άμεσα μέριμνα, προκειμένου όλοι οι πολίτες να έχουν δυνατότητα πρόσβασης σε ένα κοινωνικό αγαθό απολύτως απαραίτητο για την επιβίωση, όπως είναι το ηλεκτρικό ρεύμα».

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι μπροστά στον πιο δύσκολο χειμώνα της μεταπολεμικής περιόδου για τον ελληνικό λαό, τα τρία κόμματα της κυβέρνησης δείχνουν το βάρβαρο πρόσωπο της πολιτικής τους, που εγκληματεί σε βάρος των φτωχών για να υπερασπίσει τα συμφέροντα των πλουσίων.

Καλεί επίσης όλους τους πολίτες να συμβάλουν στην ανάπτυξη ενός τεράστιου κινήματος αλληλεγγύης που δεν θα επιτρέψει να μείνει ούτε ένα σπίτι χωρίς ρεύμα.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε