Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Βενιζέλος πρώτα ψήφισε το μνημόνιο και μετά ανακάλυψε την επαναδιαπραγμάτευσή του!

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Βενιζέλος πρώτα ψήφισε το μνημόνιο και μετά ανακάλυψε την επαναδιαπραγμάτευσή του!

Ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τη διακαναλική συνένετυξη του Ευ. Βενιζέλου, με ανακοίνωσή του κατηγορεί τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι ανακάλυψε πολύ αργά την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, “ο κ. Βενιζέλος ανακάλυψε όψιμα την αναθεώρηση του μνημονίου”, αφού “φρόντισε πρώτα να εισηγηθεί και να ψηφίσει όλους τους κατεδαφιστικούς για την κοινωνία και την οικονομία μνημονιακούς νόμους, να μειώσει τους μισθούς και τις συντάξεις, να κουρέψει τα ομόλογα των ασφαλιστικών ταμείων”.

Σχολιάζοντας την διακαναλική συνέντευξη του κ. Βενιζέλου, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αντί να επιτίθεται στις πολιτικές δυνάμεις που από την αρχή και με σταθερότητα ανέδειξαν τις καταστροφικές επιπτώσεις των μνημονίων για όλους τους ευρωπαϊκούς λαούς, θα έπρεπε να εξηγήσει στην ελληνική κοινωνία τη σθεναρή επιμονή του στις μνημονιακές δεσμεύσεις που απομακρύνουν την Ελλάδα από την ευρωζώνη και αποδομούν την Ευρώπη.

Είναι φανερό πως οποιαδήποτε επαναδιαπραγμάτευση του χρέους στο πλαίσιο μιας ευρωπαϊκής λύσης, για να είναι αποτελεσματική προϋποθέτει την ακύρωση του μνημονίου, καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Τυφλός” και “καταστροφικός” ο δρόμος της μονομερούς καταγγελίας

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε