Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Σύσκεψη των τριών με φόντο τις απεργίες και τις δημοσκοπήσεις

Σύσκεψη των τριών με φόντο τις απεργίες και τις δημοσκοπήσεις

Εφ΄ όλης της ύλης θα συζητήσουν οι 3 πολιτικοί αρχηγοί που που στηρίζουν τη κυβέρνηση συνεργασίας κατά την απογευματινή τους σύσκεψη (6.00 μ.μ.) στο Μέγαρο Μαξίμου και ιδίως τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας, δηλαδή τρομοκρατία και απεργίες-κινητοποιήσεις αγροτών και ναυτεργατών.

Η συζήτηση μεταξύ των τριών πολιτικών αρχηγών θα εστιαστεί και σε αν άλλο μεγάλο θέμα που έχει να κάνει με τον Κοινοτικό προϋπολογισμό που θα τεθεί επί τάπητος στη Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ την Πέμπτη και την Παρασκευή στις Βρυξέλλες και οποίος θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό αν η Αθήνα μπορεί να στηριχθεί στα πόρους της Ένωσης για αναπτυξιακύη πολιτική.

Στο τραπέζι των τριών αρχηγών θα μπουν και ζητήματα που εκκρεμούν από τη προηγούμενη σύσκεψη και σχετίζονται με τις προτάσεις ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ για υπερχρεωμένα νοικοκυριά και καταπολέμηση της ανεργίας.

Η σύσκεψη πραγματοποιείται σε μια περίοδο που οι δημοσκοπήσεις φέρουν την κοινή γνώμη να αυξάνει την εμπιστοσύνη της στην κυβέρνηση και ιδίως στον Αντώνη Σαμαρά, ενώ ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Φώτης Κουβέλης σταθεροποιούν τα ποσοστά τους, και κατά συνέπεια ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το προσωπικό τους μέλλον αλλά και του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ αντίστοιχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέο κρυφό μνημόνιο αποφάσισαν σε μυστική σύσκεψη στις Βρυξέλλες

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε