Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο σύζυγος της Ζωής Κωνσταντοπούλου “κράζει” Θεοδωράκη – Πανούση

Ο σύζυγος της Ζωής Κωνσταντοπούλου “κράζει” Θεοδωράκη – Πανούση

Με μια ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο σύζυγος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, Απόστολος Μαντής, περνάει… γενεές 14 τον Σταύρο Θεοδωράκη για το δείπνο που είχε στις Βρυξέλλες με τέσσερις Ευρωπαίους πρωθυπουργούς.

“Δεν έχει πρόβλημα να τρώει μαζί με τους εκβιαστές του ελληνικού λαού…
Έχει όμως πρόβλημα με την Κωνσταντοπούλου και την δημιουργία των επιτροπών για τις γερμανικές αποζημιώσεις και αλήθειας δημοσίου χρέους”, γράφει ο Απόστολος Μαντής, post-αροντας θέμα για το δείπνο Θεοδωράκη στις Βρυξέλλες.

Έγραψε: “Δεν έχει πρόβλημα να τρώει μαζί με τους εκβιαστές του ελληνικού λαού…
Έχει όμως πρόβλημα με την Κωνσταντοπούλου και την δημιουργία των επιτροπών για τις γερμανικές αποζημιώσεις και αλήθειας δημοσίου χρέους…
Και βέβαια δεν έχασε και την ευκαιρία να βγει απόψε και στον κανάλι του βόθρου και προσπάθησε να μας πείσει ότι πρέπει για ακόμα μία φορά να προσκυνήσουμε και να βάλουμε την υπογραφή μας σε συμφωνία λαιμητόμο!!!
Καμαρώστε τον!!!!!!!!”.

Σε άλλη ανάρτησή του, δεν γλίτωσε από τα βέλη του ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, που επίσης βρίσκεται στα… μαχαίρια με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Αυτή τη φορά, όμως, ο Απόστολος Μαντής “στόλισε” τον Γιάννη Πανούση εμμέσως, κάνοντας share ανάρτηση άλλου χρήστη η οποία έγραφε: “Ο χωροφύλαξ Πανούσης είχε πληροφορίες για τα επεισόδια καθ΄ομολογία του. Αφού δεν τα απέτρεψε είναι ανίκανος. Αφού τα περίμενε είναι συνένοχος. Ας διαλέξει το ρόλο του ο χωροφύλαξ της κωλοπετινίτσας”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε