Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Μετά της συζύγου του ο Βαρουφάκης στο Κυβερνητικό Συμβούλιο (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ - REUTERS
ΦΩΤΟ - REUTERS

Συνοδεία της συζύγου του, Δανάης Στράτου, κατέφθασε στην Βουλή ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, για την συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου.

Την έκπληξη έκανε για ακόμη μία φορά ο “τσάρος” της ελληνικής οικονομίας, Γιάνης Βαρουφακης, κατά την άφιξή του στο ελληνικό Κοινοβούλιο, όπου θα γίνει η συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου, το οποίο είχε προγραμματιστεί για τις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου.



Ο υπουργός Οικονομικών, φορώντας το αγαπημένο του σακάκι με την κόκκινη ρίγα, έφτασε συνοδευόμενος από την σύζυγό του, Δανάη Στράτου, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες.



Η Δανάη Στράτου ακολούθησε τον Γιάνη Βαρουφάκη και στο εσωτερικό του κοινοβουλίου, εκεί όπου ιο παρευρισκόμενοι δημοσιογράφοι τον πλησίασαν για να πάρουν μία δήλωση.


Οι εξελίξεις σε ό,τι αφορά τη χθεσινή συμφωνία στο Eurogroup θα είναι το αντικείμενο του Κυβερνητικού Συμβουλίου, το οποίο θα συνεδριάσει υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.


Στο Κυβερνητικό Συμβούλιο θα γίνει αναλυτική ενημέρωση από τον Γιάνη Βαρουφάκη και συνολική αποτίμηση των εξελίξεων που οδήγησαν στη συμφωνία μεταξύ της Ελλάδας και των ευρωπαίων εταίρων της στο χθεσινό Eurogoup.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτό: Eurokinissi

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε