Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Τάκης Θεοδωρικάκος: Grexit ή 4ο Μνημόνιο όσο συνεχίζει αυτή η κυβέρνηση

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

“Όσο πιο γρήγορα γίνουν οι εκλογές, τόσο το καλύτερο για την πατρίδα μας” αναφέρει σε συνέντευξή του, ο σύμβουλος στρατηγικής του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο ίδιος σημειώνει, πως “η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο εξόδου από την κρίση. Ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει στο παρελθόν του. Η κατάσταση στη χώρα γίνεται εξαιρετικά ανησυχητική και δίπλα στο μεγάλο οικονομικό πρόβλημα, η κυβέρνηση με άγαρμπες και απροκάλυπτες  παρεμβάσεις της δημιουργεί και πρόβλημα δημοκρατίας στη χώρα. Όσο πιο γρήγορα γίνουν οι εκλογές τόσο το καλύτερο για την πατρίδα μας. Πρέπει να προλάβουμε την Ελλάδα ζωντανή, αλλιώς θα βρεθούμε στο ίδιο έργο θεατές. Γιατί η πολιτική της κυβέρνησης, δυστυχώς, ξαναφέρνει την Ελλάδα με την πλάτη στον τοίχο,  καθιστώντας και πάλι ορατό το ζοφερό ενδεχόμενο εξόδου από την ευρωζώνη ή την ανάγκη ενός 4ου και επαχθέστατου μνημονίου”.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Αγορά” και σχετικά με την φημολογούμενη επίσκεψη Ομπάμα στην Ελλάδα, σημειώνει “Κάθε επίσκεψη Αμερικανού Προέδρου στη χώρας μας μπορεί να αποβεί χρήσιμη. Ασφαλώς απαιτείται η ρύθμιση του χρέους και η ΝΔ συμβάλλει σε αυτήν την προσπάθεια. Η ίδια η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει ότι η διαδικασία αυτή πηγαίνει πέρα από το 2018».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε