Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Ταξίδι – αστραπή Παπανδρέου στις ΗΠΑ; – Συνάντηση με Παπούλια τη Δευτέρα

Φαίνεται να επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που είχε μεταδώσει την Πέμπτη το Newsit, ότι ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει την ερχόμενη εβδομάδα για τις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο κ.Παπανδρέου αναμένεται να φύγει την Τρίτη και παραμένει άγνωστο εαν θα έχει επιστρέψει την Πέμπτη που θα γίνει η κρίσιμη ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο.

Το απόγευμα της Κυριακής ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον υπουργό οικονομικών ενόψει της κρίσιμης Συνόδου Κορυφής ενώ όπως γνωστοποιήθηκε τις 12.30 το μεσημέρι της Δευτέρας ο Γ. Παπανδρέου θα γίνει δεκτός απο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Σε οτι αφορά το ταξίδι του στην Αμερική από την Ουάσινγκτον λένε οτι ήδη έχουν κλειστεί ραντεβού με την Κριστίν Λαγκάρντ και τον αμερικανό υπουργό Οικονομικών Τίμοθι Γκάϊτνερ. Ο κ. Παπανδρέου έχει ζητήσει να συναντηθεί είτε με τον αμερικανό Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα ή τον αντιπρόεδρο Μπάιντεν. Και πληροφορίες από το Μαξίμου λένε οτι το ταξίδι θα γίνει τελικά μόνο αν κλειστεί και το ραντεβού με τον Πρόεδρο ή τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ.

Υπενθυμίζεται επίσης οτι η κατάσταση στην χώρα θα είναι τεταμένη ιδιαίτερα την Τετάρτη και την Πέμπτη που θα απεργεί σχεδόν όλη η Ελλάδα ενάντια στα σκληρά μέτρα.

Και τίθεται το ερώτημα. Στην συζήτηση στην Βουλή πριν από την ψήφιση του νομοσχεδίου δεν θα είναι παρών ο κ.Παπανδρέου για να το υπερασπιστεί; Κι αυτό γιατί είναι ίσως μια από τις κρισιμότερες ψηφοφορίες και μέχρι σήμερα έχουμε μια προαναγγελθείσα παραίτηση ή ανεξαρτητοποίηση βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, του κ.Ρομπόπουλου και αρκετούς βουλευτές και πρώην υπουργούς που απειλούν να το καταψηφίσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Από το δείπνο των τεσσάρων στην τρόικα του ΠΑΣΟΚ; – Τι σημαίνει το άρθρο Διαμαντοπούλου – Ραγκούση – Λοβέρδου


Συνάντηση Παπανδρέου-Ομπάμα; – Απίστευτο παρασκήνιο πίσω απ’ το “κούρεμα”

Πάλι παραιτείται ο Ρομπόπουλος

“Νευρική κρίση” στην Κυβέρνηση – Ποιοι απειλούν να μην ψηφίσουν – Οικονομία

 

Βόμβα από Κατσέλη: “Δεν ψηφίζω το άρθρο για τις συμβάσεις εργασίας” – Πολιτική

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε