Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Τετ α τετ Παπανδρέου – υπουργών ενόψει τρόικας

Συναντήσεις με υπουργούς θα έχει αυτή την εβδομάδα ο πρωθυπουργός με αφορμή τις διεθνείς οικονομικές εξελίξεις και ενόψει της άφιξης της τρόικας.

Οι εξελίξεις σε διεθνές επίπεδο φαίνεται οτι περικόπτουν τις διακοπές τόσο του πρωθυπουργού όσο και του οικονομικού επιτελείου καθώς καλούνται να είναι σε εγρήγορση για την αντιμετώπιση τυχόν επιπτώσεων στην ελληνική οικονομία.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης και της ανάγκης να προωθηθούν γρήγορα οι αλλαγές και οι μεταρρυθμίσεις που εμπεριέχονται στο μεσοπρόθεσμο αλλα και ενόψει της άφιξης του πρώτου κλιμακίου της τρόικας στα τέλη Αυγούστου, ο πρωθυπουργός -σύμφωνα με πληροφορέις- απο αυτην την εβδομάδα θα έχει συναντήσεις με τους υπουργούς της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές ο πρωθυπουργός δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη να προωθηθούν άμεσα το σχέδιο αποκρατικοποιήσεων, το ενιαίο μισθολόγιο οι συγχωνεύσεις και καταργήσεις δημοσίων οργανισμών καθώς και το νέο φορολογικό σύστημα και κυρίως το σκέλος της αντιμετώπισης της φοροδιαφυγής.

Διαβάστε επίσης

Εφιάλτης στην Ελλάδα από τις συνέπειες της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης – Τηλεφωνική συνομιλία Παπανδρέου με Ρομπάι

Καταποντίζονται τα διεθνή χρηματιστήρια

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε