Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Θα εμφανιστεί στις αρχές ο Κασιδιάρης;

Θα εμφανιστεί στις αρχές ο Κασιδιάρης;

Δύο 24ωρα μετά το επεισόδιο στο Studio του ΑΝΤ1, ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής δεν έχει ακόμη εμφανιστεί.

Οι μόνοι που τον έχουν “δει” είναι οι “φίλοι” του στο Facebook όπου στην προσωπική του σελίδα ευχαρίστησε όσους τον στηρίζουν. (Διαβάστε την είδηση)

Αν και η αστυνομία, σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου της, τον έψαχνε όλες αυτές τις ώρες, δεν κατάφερε να τον βρει και τώρα που λήγει το αυτόφωρο, παραμένει ερώτημα τι θα κάνει ο ίδιος ο υποψήφιος βουλευτής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δικηγόρος του δεν γνωρίζει αν ο Κασιδιάρης θα καταθέσει μήνυση εναντίον της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου ενώ σύμφωνα επίσης με πληροφορίες ο υποψήφιος βουλευτής δεν σκοπεύει να παρουσιαστεί αυτοπροσώπως στη δίκη την ερχόμενη Δευτέρα.

Η Χρυσή Αυγή τις τελευταίες ώρες τηρεί σιγή ιχθύος. Η τελευταία ανακοίνωση ήταν την Πέμπτη με την οποία η Χρυσή Αυγή “στήριξε” την ενέργεια του Ηλία Κασιδιάρη αναφέροντας πως αντέδρασε στην… επίθεση που δέχθηκε από τη Λιάνα Κανέλλη. (Διαβάστε εδώ τη θέση της Χρυσής Αυγής)

Υπενθυμίζεται οτι ο Κασιδιάρης στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη πέταξε νερό στη Ρένα Δούρου, γρονθοκόπησε τη Λιάνα Κανέλλη και στη συνέχεια έκανε τα πάντα για να διαφύγει, σπρώχνοντας, χτυπώντας, απειλώντας όποιον βρέθηκε στο δρόμο του.

Διαβάστε

Γελάει στα μούτρα της κοινωνίας – Ο κ.Κασιδιάρης εξακολουθεί να κρύβεται… – ΕΛ.ΑΣ.: Τον ψάχνουμε παντού

Δούρου:Πιο πολύ με σοκάρει το:”Καλά τους έκανε”

Άφαντος ο Η. Κασιδιάρης για να αποφύγει τη σύλληψη – Δεν καλύπτεται από τη βουλευτική ασυλία

Το ξέσπασμα της Λιάνας Κανέλη μετά τον ξυλοδαρμό της από τον Ηλ. Κασιδιάρη

Αντί να εμφανιστεί κρύβεται ο Ηλίας Κασιδιάρης για να αποφύγει τη σύλληψη μετά τη βιαιπραγία εναντίον Κανέλλη και Δούρου – Σύσσωμη η καταδίκη

Χρυσή Αυγή: Πρώτα χτύπησε τον Κασιδιάρη η Κανέλλη

«Έλληνας Νεοναζί τα παίρνει στο κρανίο…» – Τα γερμανικά ΜΜΕ για το σόου Κασιδιάρη

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε