Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Θα καταψηφίσει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη – Το μεσημέρι η ψήφος εμπιστοσύνης – Δείτε live

Για πολιτικούς λόγους όπως είπε και στην Βουλή ο βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ, θα καταψηφίσει τη νεα κυβέρνηση.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: “Δεν μπορώ να συμπλεύσω μ’ εκείνους που με την ακροδεξιά τους ρητορική παρεμποδίζουν τον εμπλουτισμό της κοινωνίας με την διαφορετικότητα και ναρκοθετούν την σύνθεση, το θεμέλιο της δημοκρατίας μας. Αυτή είναι η δική μου προσωπική κόκκινη γραμμή. Εγώ δεν μπορώ να προχωρήσω χέρι – χέρι μαζί τους”.
Ωστόσο κλείνοντας πρόσθεσε: “Περιβάλλω με εκτίμηση τον εντολοδόχο πρωθυπουργό.”

Συνολικά τα τρία κόμματα μετρούν 250 βουλευτές αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα εάν εκτός από τον Πάνο Καμμένο που έχει δηλώσει ότι θα καταψηφίσει αλλά και τον κ. Μάνταντζη, δεν θα υπάρξουν και άλλες διαρροές.

Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι με την ονομαστική ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Η ΝΔ έθεσε θέμα κομματικής πειθαρχίας, μέσω του Προέδρου της Επιτροπής Δεοντολογίας, Ι.Τραγάκη. (διαβάστε την είδηση)

Αβραμόπουλος: “Συγκεκριμένη και χρονικά οιοθετημένη η αποστολή της κυβέρνησης”

“Αυτή η κυβέρνηση θα συμβάλει αποφασιστικά στην αποκατάσταση του κύρους της Ελλάδας”, προέβλεψε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, από το βήμα της Βουλής, κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης.

Η αποστολή της, επανέλαβε, είναι συγκεκριμένη και χρονικά οριοθετημένη και οφείλει κατά τον κ. Αβραμόπουλο, να προσηλωθεί στους καθορισμένους στόχους της: Την εκταμίευση της 6ης δόσης, την υπογραφή της συμφωνίας που απορρέει από τις πρόσφατες αποφάσεις των αρχηγών των ευρωπαϊκών κρατών και μετά εκλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Newsit: Η πρώτη μεγάλη δημοσκόπηση για την κυβέρνηση Παπαδήμου

 

Σαμαράς: Όσοι προσπαθούν να επιμηκύνουν την θητεία και τον ρόλο της νέας κυβέρνησης την υπονομεύουν

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε