Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Θέμα ηγεσίας έθεσε ο Κ.Σκανδαλίδης

O Κώστας Σκανδαλίδης αξιοποιώντας τη συζήτηση στη Βουλή για να δηλώσει την ανάγκη να θέσει άμεσα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, επί τάπητος όλα τα θέματα για την ανάταξη του κινήματος.

Ο υπουργός είπε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου πρέπει να εμφανίσει τάχιστα τις πρωτοβουλίες για την ανάταξη του πολιτικού χώρου στον οποίο ανήκει. “Είναι ευκαιρία να δούμε την ανασύνταξη του πολιτικού συστήματος και των θεσμών της δημοκρατίας. Να ανακτήσουν τα πολιτικά κόμματα το νήμα που τα νομιμοποιεί στην κοινωνία, πριν καταπλακωθούν πάνω στα ερείπια της μεταπολίτευσης”, σημείωσε και πρόσθεσε ότι “η παράταξή μας πρόσφερε πολλά, αλλά πρέπει να προσθέσει και κάτι στον εαυτό της”.

“Η πορεία πρέπει να είναι συντεταγμένη και η ενότητα να είναι στις βάσεις της πολιτικής και του προγράμματος και όχι στις ανούσιες διακηρύξεις και τους διαγκωνισμούς. Οι λύσεις πρέπει να είναι δημοκρατικές και θεσμικές. Το αποτέλεσμα να είναι αναμφισβήτητο. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου να εμφανίσει τάχιστα το χρονοδιάγραμμα και τον ορίζοντα των πρωτοβουλιών για την ανάταξη του πολιτικού μας χώρου. Θα ανοίξει καθαρά το δρόμο που θα ακολουθήσουμε τις επόμενες μέρες, θα προσδιορίσει τις διαδικασίες, θα θέσει τα πάντα επί τάπητος”, επισήμανε ο κ. Σκανδαλίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θα καταψηφίσει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη – Το μεσημέρι η ψήφος εμπιστοσύνης – Δείτε live

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε