Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΘΕΜΑ NEWSIT : Αλαλούμ στη ΝΔ 4 μέρες πριν από τις εκλογές

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ανησυχία έως και απόγνωση εκπέμπουν μέσω internet τα στελέχη της ΝΔ, που έχουν αναλάβει…

 …την οργάνωση της ψηφοφορίας της Κυριακής για την εκλογή του αρχηγού.
Όπως σας αποκαλύπτει σήμερα το NewsIt.gr, το διαδικτυακό περιβάλλον ΖΙΒRA, δηλαδή το φόρουμ επικοινωνίας των μελών του κόμματος της Ρηγίλλης,  τις τελευταίες ημέρες έχει πάρει φωτιά από συντονιστές σε απόγνωση, που βλέπουν να καταφτάνουν οι εκλογές της Κυριακής, και δεν ξέρουν τι να κάνουν!

Αμφιβολίες για την εκλογική διαδικασία εξέφρασε το πρωί ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. (δείτε το βίντεο)

Το NewsIt.gr σας παρουσιάζει αποκλειστικά κάποια από τα δεκάδες…απεγνωσμένα mail συντονιστών, τα οποία έστειλαν οι ίδιοι, και που φαίνεται να προσπαθούν να βρουν μόνοι άκρη, αφού – όπως γράφουν- τα κεντρικά τους αγνοούν!

 

 


 
Το NewsIt.gr επικοινώνησε με δεκάδες συντονιστές στην Αθήνα, αλλά και την επαρχία, και το πρόβλημα μάλλον μοιάζει πολύ μεγαλύτερο από αυτό που προσπάθησαν και οι ίδιοι να παρουσιάσουν μέσα από το ZIBRA!

Υλικοτεχνικός εξοπλισμός ακόμη δεν έχει φτάσει σε πάρα πολλά εκλογικά κέντρα, χειριστές παραμένουν είναι άφαντοι, ενώ κάποιοι συντονιστές, κυρίως στην Επαρχία ακόμη – 4 ημέρες πριν τις εκλογές- δεν έχουν καν ειδοποιηθεί  για το πιο τμήμα θα…συντονίσουν!


Ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Ζαγορίτης, μιλώντας στο NewsIt.gr καθησυχάζει: «υπάρχουν περίπου 1580 εκλογικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα, περισσότερα από αυτά που έστησε το ΠΑΣΟΚ. Στο καθένα από αυτά θα βρίσκονται 2 φορητοί υπολογιστές, από όπου θα μεταδίδονται τα εκλογικά αποτελέσματα. Θα γίνουν δυο τελικές δοκιμές, μια την Παρασκευή και άλλη μια το Σάββατο, ενώ έχουν παρθεί όλα τα μέτρα και οι δικλίδες ασφαλείας για να κυλίσουν όλα ομαλά, και είμαστε σίγουροι ότι δεν θα δημιουργηθεί προβλήματα».

Όσο όμως και αν υπάρχουν διαβεβαιώσεις από την Ρηγίλλης, συντονιστής από την Ορεστιάδα, μιλάει για μια τέτοια ασυνεννοησία, που φοβάται ότι το σύστημα δεν θα καταφέρει να δοκιμαστεί εγκαίρως, με σοβαρή πιθανότητα ακόμη και να…καταρρεύσει!

Ακούστε τα αποσπάσματα:
 

Συντονιστής από το Διδυμότειχο, Ορεστιάδας  


Συντονιστής από εκλογικό κέντρο της Θεσσαλονίκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΝΔ: 4+1 μείνανε;

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε