Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

ΘΕΜΑ NEWSIT: Συναγερμός στη ΝΔ μετά το ρεπορτάζ του NewsIt

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Συναγερμός χτύπησε στο φόρουμ των συντονιστών της ΝΔ, ελάχιστα λεπτά μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ…

…του NewsIt.gr για τα τεράστια οργανωτικά κενά της ψηφοφορίας της Κυριακής.

Σε χρόνο μηδέν από την στιγμή που ξεκίνησε η έρευνα, στο διαδικτυακό περιβάλλον των στελεχών του κόμματος αμέσως έπεσε…σύρμα! Συντονιστής, στον οποίο λίγο νωρίτερα είχε προηγηθεί τηλεφώνημα από το NewsIt.gr, στέλνει mail προς όλα τα στελέχη, και μάλιστα με τίτλο «SOS SOS SOS!!!» που επιδείκνυε το επείγον της κατάστασης. Σε αυτό εξηγεί σε όλους τους συναδέλφους συντονιστές να…κρατήσουν το στόμα τους κλειστό!

Παρά την προστατευτική διάθεση των συντελεστών, να κρατήσουν τα… εν οίκω εν δήμω, η αλήθεια για το αλαλούμ που επικρατεί ακόμη και σήμερα, 3 ημέρες πριν από τις εκλογές νέου αρχηγού στην ΝΔ, είναι αλήθεια αδιάψευστη. Τα κενά στην οργάνωση και τον συντονισμό παραμένουν ακόμη ορθάνοιχτα!

Παρά τις επίσημες διαβεβαιώσεις από τα κεντρικά της Ρηγίλλης ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά, συντονιστές από πολλά εκλογικά κέντρα της επαρχίας δηλώνουν αδυναμία να οργανωθούν ως την τελική πρόβα του Σαββάτου. Βασικός υλικοτεχνικός εξοπλισμός δεν έχει φτάσει στα χέρια τους, ενώ κάποιοι συντονιστές, ακόμη και σήμερα, δεν ξέρουν καν ποιο είναι το τμήμα που θα πρέπει να…συντονίσουν!

 Οι τρεις υποψήφιοι αρχηγοί αποφάσισαν – στο όνομα της ενότητας- να δημοσιοποιήσουν τα πρώτα εκλογικά αποτελέσματα την Κυριακή το βράδυ μόνον όταν θα έχουν στα χέρια τους το 25% των αποτελεσμάτων σε όλη την Ελλάδα.

Το επιτελείο Σαμαρά , ωστόσο, εισηγήθηκε τα αποτελέσματα να ανακοινωθούν μόνον όταν ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των ψήφων εκτός και αν κάποιος υποψήφιος προηγείται από την αρχή με πολύ μεγάλη διαφορά.

Εν τω μεταξύ ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ετοιμάζει δημόσια παρέμβαση την παραμονή των εκλογών. Τι θα λέει; Θα κάνει έκκληση για ενότητα και θα καλεί τους οπαδούς της Ν.Δ. να προσέλθουν στις κάλπες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : Αλλαλούμ στη ΝΔ 4 μέρες πριν από τις εκλογές!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε