Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Τι απαντά ο Κασιδιάρης για το βίντεο με τις απειλές – Δείχνει ΣΥΡΙΖΑ και μιλάει για 30 ρεμάλια με κουκούλες

Τι απαντά ο Κασιδιάρης για το βίντεο με τις απειλές – Δείχνει ΣΥΡΙΖΑ και μιλάει για 30 ρεμάλια με κουκούλες

Για τη φράση ότι θα έχουμε νεκρούς, ο κ. Κασιδιάρης ισχυρίζεται ότι το είπε με αφορμή την αδράνεια της αστυνομίας οι εξελίξεις θα είναι τόσο δυσάρεστες που σε κάποια στιγμή θα θρηνήσουμε νεκρούς.

Mετά τό σάλο που προέκυψε από τις απειλές του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος απείλησε τους αστυνομικούς λέγοντας “θα τους γα… όλους. Έχεις το λόγο μου θα έχεις νεκρούς μέχρι το βράδυ” και την αποστολή του επίμαχου βίντεο στην Εισαγγελία, ο κ. Κασιδιάρης επανέρχεται στο θέμα και δίνει τη δική του εκδοχή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΑΠΟΨΗ



Ο κ. Κασιδιάρης απειλεί με μηνύσεις και αγωγές από τη Χρυσή Αυγή κατά παντός υπευθύνου για παράβαση καθήκοντος και υπόθαλψη εγκληματία για το όργιο της παρανομίας, όπως το χαρακτηρίζει, και τις “αντισυγκεντρώσεις και τις φθορές σε ιδιοκτησίες πολιτών και την παρακώλυση της νόμιμης εκδήλωσης πολιτικού κόμματος”.

Και ενώ το βίντεο δείχνει καθαρά και ξάστερα τα πράγματα, ο κ. Κασιδιάρης μιλάει για ελεγχόμενα ΜΜΕ της διαπλοκής και της διαφθοράς και για δήθεν “απειλές του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, τις ύβρεις, τους νεκρούς, τον εμφύλιο πόλεμο και λοιπές ανοησίες. Μόνο ότι θα φέρουμε εξωγήινους να καταλάβουν τον πλανήτη δεν είπαν. Πέρα από το φαιδρό του πράγματος, αξίζει να αναφερθούμε στα γεγονότα του τελευταίου διημέρου, το θέατρο του παραλόγου που βιώνουμε σε ένα διαλυμένο κράτος και την κατάφωρη παρανομία εις βάρος του νομίμου πολιτικού μας κόμματος”.

Και ο κ. Κασιδιάρης συνεχίζει και αναφέρει πως “η παράνομη αντισυγκέντρωση του Ηρακλείου ήταν ακόμα πιο αποτυχημένη από αυτή των Χανίων, παρ’ όλο που μεθοδεύθηκε και υποστηρίχθηκε και αυτή άμεσα από τον Σύριζα. Εμφανίστηκαν μάλιστα και βο(υ)λευτές του, που δήλωσαν δημόσια ότι δεν θα μας επιτραπεί να πραγματοποιήσουμε την εκδήλωσή μας. Τελικά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μαζέψουν 30 ρεμάλια με κουκούλες, κράνη, καδρόνια, πέτρες και άλλα δολοφονικά σύνεργα.

Παράλληλα, ο κ. Κασιδιάρης κατηγορεί την αστυνομία, ότι εκτελούσε παράνομες εντολές σημειώνοντας πως “μετέφερε αυτούς τους αλήτες υπό την υψηλή της εποπτεία σε απόσταση αναπνοής από την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής και μάλιστα είχαν το θράσος οι επικεφαλής αξιωματικοί να μας πουν ότι αυτοί οι ταραξίες θα παραταχθούν μπροστά στο ξενοδοχείο που ήμαστε συγκεντρωμένοι. Την ώρα εκείνη ασφαλώς εξήλθαν του χώρου οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής και απαίτησαν να υπάρξει αστυνομικός φραγμός σε απόσταση ασφαλείας. Εκεί ειπώθηκαν και κάποιες φράσεις που απαγορεύονται από το savoir vivre, επιτρέπονται όμως σε στιγμές ανάλογης έντασης, όταν μάλιστα πέφτεις θύμα μίας κατάφωρης παρανομίας”.

Ο κ. Κασιδιάρης αναφέρει με κεφαλαία γράμματα πως καμία απειλή δεν εκφράσαμε ομως “ούτε τότε ούτε την ώρα που κατέφθασαν στο σημείο οχήματα πολιτών, στα οποία η συμμορία των παρακρατικών είχε επιτεθεί και είχε προκαλέσει φθορές. Το γεγονός αυτό ήταν ανήκουστο και όταν ζήτησα εξηγήσεις από τον αρμόδιο Αστυνομικό Διευθυντή μου απήντησε πως… «δεν έχει προβεί σε καμία σύλληψη, δεν μπορεί να κάνει τίποτα τώρα και θα δει τι θα κάνει μετά”.

Αναφορικά με την έκφραση ότι θα έχουμε νεκρούς, ο κ. Κασιδιάρης, δήλωσε ότι η κοροϊδία των αστυνομικών τον εξόργισε “και δεχόμενος ταυτόχρονα τα παράπονα των ηλικιωμένων πολιτών που είχαν δεχθεί την επίθεση, του τόνισα σε έντονο ύφος πως με την τακτική του και με το να ανέχεται τους παράνομους κουκουλοφόρους ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ, καθώς δε λαμβάνει κανένα μέτρο για να προστατέψει τη ζωή και την περιουσία των Ελλήνων πολιτών.

Στην ανακοίνωσή του κ. Κασιδιάρης προσθέτει τα εξής:

“Εν συνεχεία έκανα δηλώσεις, καταγγέλλοντας την παραβίαση των συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων μας, δηλώσεις που προβλήθηκαν στα τοπικά μέσα, θάφτηκαν όμως από τα μεγάλα τσοντοκάλα της διαπλοκής. Δήλωσα επίσης ότι θα υποβληθεί μήνυση κατά παντός υπευθύνου για ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ. Η μήνυση αυτή θα κατατεθεί άμεσα και θα αφορά πρωτίστως το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ και το αρχηγείο της αστυνομίας που υποθάλπει ανοιχτά την παρανομία των αντισυγκεντρώσεων και των επεισοδίων.

Τελικά την πολυδιαφημισμένη και χρηματοδοτούμενη αντισυγκέντρωση την αποτελούσαν τριάντα ρεμάλια που στη θέα και μόνο της ομάδας ασφαλείας της Τ.Ο. Ηρακλείου της Χρυσής Αυγής εξαφανίστηκαν. Λίγο νωρίτερα είχαν ξεσπάσει την επαναστατική τους ορμή λερώνοντας τους τοίχους των καταστημάτων με αντεθνικά συνθήματα και προκαλώντας φθορές σε οχήματα ηλικιωμένων. Την ίδια ώρα, στο ξενοδοχείο που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η εκδήλωσή μας ήταν συγκεντρωμένοι δύο χιλιάδες Έλληνες πολίτες του Ηρακλείου, που οργίστηκαν και αγανάκτησαν στο άκουσμα των παραπάνω θλιβερών γεγονότων. Ευτυχώς, η ψυχραιμία των στελεχών του Κινήματος οδήγησε στην εξομάλυνση της κατάστασης. Τα πνεύματα ηρέμησαν και δεν δημιουργήθηκε κανένα απολύτως επεισόδιο. Έτσι ανετράπη για μία ακόμη φορά ο σχεδιασμός του κράτους για «έκτροπα από χρυσαυγίτες» και επεισόδια, που θα τους έδιναν τροφή για νέες κινδυνολογίες και για τη δημιουργία εμφυλιοπολεμικού κλίματος. Η εκδήλωσή μας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και το μήνυμα της τεράστιας ανόδου του Εθνικιστικού Κινήματος στην Κρήτη εστάλη προς κάθε κατεύθυνση.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην Περιφερειακή Διοίκηση Κρήτης της Χρυσής Αυγής, στις μάχιμες Τοπικές Οργανώσεις Χανίων και Ηρακλείου, στην διεύθυνση του ξενοδοχείου που πήρε πάνω της το «ειδικό βάρος» της φιλοξενίας της Χρυσής Αυγής και σε όλους τους Κρήτες Συναγωνιστές, που κρατούν ψηλά τα λάβαρα της Χρυσής Αυγής και της Πατρίδας. Σε όλους αυτούς αφιερώνουμε τη μαντινάδα ενός φίλου του Κινήματος που μας τραγούδησε κατά τον πλου από τον Πειραιά στα Χανιά: «Κοντοζυγώνει ο καιρός και πλησιάζει η ώρα, που θα ‘ρθει η Χρυσή Αυγή να κυβερνά τη χώρα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στον εισαγγελέα το βίντεο με τις απειλές Κασιδιάρη στους αστυνομικούς!

Κασιδιάρης: Θα τους γ…. όλους! Θα έχεις νεκρούς μέχρι το βράδυ


Ηράκλειο: Ένταση στα οδοφράγματα για τη Χρυσή Αυγή – Βουλευτές επιχείρησαν να σπάσουν το “μπλόκο”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε