Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Τη Δευτέρα αποφασίζουν αν θα στείλουν τον Ι. Κούβελο στον εισαγγελέα

Τη Δευτέρα αποφασίζουν αν θα στείλουν τον Ι. Κούβελο στον εισαγγελέα

Ο αδερφός της Ντόρας Μπακογιάννη και βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως ο νοσηλευόμενος στο Ωνάσειο Ι.Κούβελος θα δώσει εξηγήσεις.

Τη Δευτέρα αποφασίζουν τα μέλη της επιτροπής “πόθεν έσχες” της Βουλής αν ο κ. Ισίδωρος Κούβελος θα παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη για ανακριβή δήλωση Πόθεν Εσχες, μετά το θέμα που δημιουργήθηκε με τον τραπεζικό του λογαρισμό που δεν δηλώθηκε στο Πόθεν Εσχες του 2011 και στον οποίο μπήκε το 1.000.000 δολάρια που προήλθε απο ρευστοποίηση μετοχών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM είπε οτι “οποιοσδήποτε εμπλέκετε σε μια τέτοια ιστορία θα δώσει εξηγήσεις στη αρμόδια επιτροπή της Βουλής και ο κ. Κούβελος έχει δεσμευθεί ότι θα το κάνει αυτό. Και δεν έχω, αν θέλετε, καμία αμφιβολία ότι όταν δοθούν εξηγήσεις θα μπορούν όλοι να βγάλουν τα συμπεράσματά τους και πιστεύω ότι δεν θα υπάρχει κάποιο θέμα. Ο νόμος ακολουθείται για όλους και δε εξαιρείται κανείς του νόμου και κανείς δεν ενόησε ποτέ πως μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό” .

Ο κ. Κούβελος απο το βράδυ της Παρασκευής νοσηλεύεται στο Ωνάσειο με προκάρδια άλγη και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται απο τους θεράποντες ιατρούς σταθερή.

Διαβάστε
Σταθερή η κατάσταση της υγείας του Ισ. Κούβελου

Στο Ωνάσειο ο Ι.Κούβελος – Εμπλοκή νωρίτερα με το πόθεν έσχες του – Δεν είχε δηλώσει το 1 εκατ. δολάρια

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε