Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Τη Δευτέρα στα κόμματα το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ για τα δάνεια των ΜΜΕ

Τη Δευτέρα στα κόμματα το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ για τα δάνεια των ΜΜΕ

Την ερχόμενη Δευτέρα ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποστείλει στα υπόλοιπα μέλη των κομμάτων της Εξεταστικής Επιτροπής το σχέδιο του πορίσματός του σχετικά με την έρευνα της δανειοδότησης των κομμάτων και των ΜΜΕ.

Προσχέδιο που κατά την σημερινή συνεδρίαση της Εξεταστικής προκαθορίστηκε να συζητηθεί εντός της Εξεταστικής Επιτροπής την ερχόμενη Πέμπτη. Για τον λόγο αυτό, η Εξεταστική Επιτροπή έλαβε βραχεία παράταση εργασιών 8 ημερών προκειμένου να υποβάλει το πόρισμά της στον Πρόεδρο της Βουλής και να προγραμματιστεί η συζήτησή του στην Ολομέλεια.

Η συζήτηση πάντως σήμερα έδειξε ότι για μια ακόμα κοινοβουλευτική φορά, μοιάζει αδύνατον, παρά τις αρχικές διακηρύξεις Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής να καταλήξει σε ένα και μόνο ενιαίο πόρισμα. Αντίθετα θα επιβεβαιωθεί και πάλι το «8» κόμματα, «8» διαφορετικά πορίσματα τα οποία θα συρραφούν σε ένα… πόρισμα.

Σήμερα, έγινε γνωστό ότι η προ ημερησίας συζήτηση που έχει ζητήσει για τα αγροτικά η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ Φώφη Γεννηματά θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη στην Ολομέλεια.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε