Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Τι δήλωσε η χήρα του δημάρχου που σκοτώθηκε σε τροχαίο για τη νίκη της

Η Ευτυχία Αποστολάκη, σύζυγος του άτυχου Γιώργου Αποστολάκη εξελέγη νέα δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας.

«Ο Γιώργος ζει και είναι έργο ζωής. Ευχαριστώ πολύ. Ζήτω ο Γιώργος Αποστολάκης», με αυτά τα σπαρακτικά λόγια, η χήρα του υποψήφιου δημάρχου για τον δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκδόνας, Έφη Αποστολάκη, ευχαρίστησε τον κόσμο για την εκλογή της.

Η παράταξη Νέα Προοπτική με επικεφαλής την Ευτυχία Αποστολάκη κέρδισε τις εκλογές με ποσοστό 51,49%, ενώ ο αντίπαλός της, Χαράλαμπος Τομπούλογλου-Λεωνιδόπουλος, συγκεντρώνει μέχρι στιγμής το 48,50%.

Το μεσήμερι η κ.Αποστολάκη απέστειλε μια επιστολή προς τα μέσα ενημέρωσης λέγοντας τα εξής:

“Αγαπητοί φίλοι

Θέλω να σας ευχαριστήσω ως λειτουργούς της ενημέρωσης, για την ευαισθησία και τον σεβασμό που επιδείξατε απέναντί μου, όλες τις δύσκολες για μένα ημέρες. Κατανοώ το ενδιαφέρον σας. Θέλω ωστόσο να παρακαλέσω να μου δώσετε λίγο >, να αντιμετωπίσω την νέα κατάσταση για μένα, τόσο προσωπικά όσο και μέσα από τον καινούριο μου ρόλο ως δημάρχου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας. Με την έννοια αυτή η συμμετοχή μου σε εκπομπές, τηλεφωνικές παρεμβάσεις και >, είναι για μένα μια δραστηριότητα στην οποία δεν μπορώ να ανταποκριθώ. Ζητώ να το σεβαστείτε και δεσμεύομαι μελλοντικά να ανταποκριθώ σε πρόσκλησή σας, αν αυτή μου ζητηθεί

Σας ευχαριστώ
Έφη Γαϊτανά – Αποστολάκη
Δήμαρχος Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε