Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Τι έφαγε ο Αχμέτ Νταβούτογλου στην Αθήνα;

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Ψάρι και σαλάτα στο γεύμα που παρατέθηκε προς τιμήν του στο υπουργείο Εξωτερικών, ψαρικά στο εστιατόριο του Φαλήρου το βράδυ.

Καλαμάρι, τσιπούρα, γλαύκο, σαρδέλα και τσίρο έφαγε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας και οι καλεσμένοι του στο γνωστό εστιατόριο Αιαλίς του Φαλήρου.

Ο Αχμέτ Νταβούτογλου έφτασε στο εστιατόριο με δυο ώρες καθυστέρηση. Αλλά με το… σόου που έδωσε, μάλλον αποζημίωσε όσους ήταν καλεσμένοι να φάνε μαζί του το βράδυ της Τετάρτης.

Έλληνες από την Πόλη, εργαζόμενοι στην τουρκική πρεσβεία και πρόεδροι σχετικών ομοσπονδιών ήταν οι… συνδαιτυμόνες του, γράφουν Τα Νέα. Χαμογελαστός και συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, που φορούσε την παραδοσιακή μαντίλα, ο Νταβούτογλου μίλησε με όλους, αστειεύτηκε λέγοντας πως με 40.000 Κωνσταντινουπολίτες στο Φάληρο, στις επόμενες εκλογές θα μπορούσε να βάλει… υποψηφιότητα και μετά το τέλος του δείπνου έκανε και μια βόλτα στη γειτονιά.

«Μια φορά από την Πόλη, πάντα από την Πόλη» φέρεται να διόρθωνε όσους του δήλωναν «παλιοί Κωνσταντινουπολίτες», μίλησε για οικογενειακή συγκέντρωση και θυμήθηκε τους Έλληνες συμμαθητές του από τα σχολικά του χρόνια.

Μόλις τελείωσε το δείπνο του, ο Τούρκος υπουργός βγήκε για μια βόλτα στην περιοχή. Μπήκε σε μια κάβα, μίλησε με μια γυναίκα που του είπε πως η μητέρα της καταγόταν από την Καισάρεια και χάριν… φωτογράφων, φίλησε ένα μωράκι και μπήκε σε ένα ζαχαροπλαστείο που ανήκει σε Κωνσταντινουπολίτη και φημίζεται για τις πάστες του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναστάτωση από μια φράση του Νταβούτογλου για το Αιγαίο

Ποιοι και γιατί κάνουν “ήρωα” τον Νταβούτογλου στην Αθήνα;

Η επίσκεψη Νταβούτογλου και οι επενδυτικές ευκαιρίες που βλέπει η Τουρκία στην Ελλάδα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την επίσκεψη Νταβούτογλου στην Αθήνα – ΦΩΤΟ NEWSIT

Νέα πρόκληση από την Τουρκία την ώρα που ο Νταβούτογλου έβλεπε Μεϊμαράκη-Αβραμόπουλο

Το “χουνέρι” του Αβραμόπουλου στον Νταβούτογλου!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε