Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Τι θα πει ο Βενιζέλος στον Σαμαρά

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Στις 17:00 το απόγευμα συναντώνται στη Βουλή Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος και όλα δείχνουν ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δε θα παρεκκλίνει από όσα είπε το βράδυ της Κυριακής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συνάντηση με τον αρχηγό της ΝΔ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα κάνει την πρόταση που εξέφρασε και στις δηλώσεις της Κυριακής: θα ζητήσει κυβέρνηση εθνικής ενότητας, στην οποία δε γίνεται να μη συμμετέχουν ΣΥΡΙΖΑ και Δημοκρατική Αριστερά.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη συνεδρίαση της 10μελούς εκλογικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, υπό την προεδρία του Ευ. Βενιζέλου, όπου συζητείται η στάση που θα τηρήσει το Κίνημα και πώς θα απαντήσει στη βολιδοσκόπηση Σαμαρά για τον σχηματισμό κυβέρνησης.

Το κλίμα στην Ιπποκράτους μετά τις εκλογές της Κυριακής είναι βαρύ. Άλλωστε το ΠΑΣΟΚ άγγιξε ιστορικό χαμηλό στα ποσοστά του, συγκεντρώνοντας 13,2% και στη νέα Βουλή θα εκπροσωπείται με 41 βουλευτές αντί των 160 των εκλογών του 2009.

Ηχηρά ονόματα του κόμματος, όπως η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Γιάννης Ραγκούνης, ο Χρήστος Παπουτσής, ο Χρήστος Πρωτόπαππας και πολλοί άλλοι δεν κατάφεραν να εκλεγούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποιοι από τους “κορυφαίους” του ΠΑΣΟΚ μένουν εκτός

 

Παπούλιας προς δημοσιογράφους: “Αντίσκηνα έχετε; Σας παραχωρώ τον κήπο” – Στις 15:00 παίρνει εντολή ο Σαμαράς -Σήμερα βλέπει Τσίπρα, Βενιζέλο, Κουβέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 6ΗΣ ΜΑΙΟΥ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ NEWSIT

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε