Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Τι βρήκαν οι βουλευτές όταν άνοιξαν τις θυρίδες τους;

Τι βρήκαν οι βουλευτές όταν άνοιξαν τις θυρίδες τους;

Έκπληκτοι οι βουλευτές ανοίγοντας την αλληλογραφία τους είδαν μια επιστολή της εταιρείας σεκιούριτι A & K Bodyguard Academy με την οποία τους ενημέρωνε πως μπορεί να αναλάβει τη φύλαξή τους τώρα που το κράτος απαγορεύει στους αστυνομικούς να έχουν το ρόλο…οικιακού βοηθού. Γιατί… και ο βουλευτής θέλει τον bodyguard του. Διαβάστε στο Newsit όλη την επιστολή.

‘Αλλωστε η εντολή που εξέδωσε το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες καθώς ο αστυνομικός δεν επιτρέπεται να εκτελεί καθήκοντα οδηγού του προστατευόμενου προσώπου ή άλλες υπηρεσίες, πέραν εκείνων που ανάγονται στην αποστολή του, όπως αυτή προβλέπεται από το ισχύον θεσμικό πλαίσιο.

Διαβάστε την επιστολή που έστειλε η εταιρεία σεκιούριτι στους βουλευτές.

Οπως δήλωσε στο Newsit o Γενικός Διευθυντής της A & K Bodyguard Academy, Άγγελος Αγραφιώτης “η εταιρεία μας έχει μια πορεία 25 ετών στο χώρο της ασφάλειας και συνεργαζόμαστε με το I.T.R.R. στο Ισραήλ. Στέλνουν  εκπαιδευτές στην Ελλάδα άρα δεν τίθεται θέμα να πάει κάποιος στο Ισραηλ για να εκπαιδευτεί. Οι εκπαιδεύσεις γίνονται βάση της ελληνικής νομοθεσίας.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση είμαστε αρωγοί στο κράτος, διότι απο την ώρα που εχει αποφασιστεί να έχουμε λιγότερο κράτος θεωρούμε ότι με αυτο τον τρόπο θα βοηθήσουμε τη χώρα μας γιατί ο κάθε ένας βουλευτής θα αναλάβει προσωπικά τα έξοδά του”.

Η αποστολή της επιστολής προς τα μέλη του Κοινοβουλίου ξεκίνησε την περασμένης Παρασκευή 20/9/2012 και ολοκληρώθηκε σήμερα άρα όπως μας είπε ο κύριος Αγραφιώτης είναι πολύ νωρίς ακόμη για να ξέρουμε εάν κάποιος βουλευτής θα ανταποκριθεί στο πανέξυνπο μάρκετινγ της εταιρείας σεκιούριτι.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τέλος στους αστυνομικούς που έχουν καταντήσει “υπηρετικό προσωπικό”

“Ενοικιάζονται”…αστυνομικοί! 

Αστυνομικοί σε ρόλο οδηγού και οικιακού βοηθού; 

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε