Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Τηλεφωνική επικοινωνία Μέρκελ με Σαμαρά

Τηλεφωνική επικοινωνία Μέρκελ με Σαμαρά

 Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Αντώνης Σαμαράς είχε, σήμερα το απόγευμα, τηλεφωνική επικοινωνία με την Καγκελάριο της Γερμανίας κα Άνγκελα Μέρκελ.

Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας, που έγινε με πρωτοβουλία της Γερμανίδας Καγκελαρίου, η κα Α. Μέρκελ παρεκάλεσε τον Πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Α. Σαμαρά να αξιολογήσει την πορεία της ελληνικής οικονομίας. 

Του ζήτησε επίσης, κατά τη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (Ε.Λ.Κ.), που θα γίνει στις 25 Μαρτίου στις Βρυξέλλες, να κάνει προς όλους τους αρχηγούς των «αδελφών» κομμάτων του Ε.Λ.Κ. αναλυτική παρουσίαση των θέσεων και των προτάσεων της Ν.Δ. για την έξοδο της Ελληνικής Οικονομίας από την κρίση. 

Σε άλλα σημεία της συνομιλίας τους, η κα Μέρκελ υπογράμμισε προς τον κ. Σαμαρά ότι, η έξοδος από την κρίση απαιτεί από την πλευρά της Ελλάδας «θαρραλέες μεταρρυθμίσεις». 

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. ανέπτυξε προς τη Γερμανίδα Καγκελάριο τις θέσεις του και τόνισε ότι η Ν.Δ. αντιμετωπίζει την κατάσταση με αίσθημα ευθύνης, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για να στηρίξει την Ελληνική Οικονομία και επιδιώκοντας να βρεθούν λύσεις στα ελληνικά προβλήματα στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε