Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Τηλεφώνημα Κουβέλη σε Σαμαρά: “Διαπραγματεύσου το χαράτσι με την τρόικα”

Τηλεφώνημα Κουβέλη σε Σαμαρά: “Διαπραγματεύσου το χαράτσι με την τρόικα”

Με αφορμή τη φημολογία για επέκταση του χαρατσίου στα ακίνητα για ακόμα μία χρονιά ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ τηλεφώνησε στον πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κουβέλης πήρε στο τηλέφωνο τον Αντώνη Σαμαρά με αφορμή το ραντεβού του την Τρίτη με τους επικεφαλής της τρόικας το οποίο ακόμα δεν έχει καθοριστεί επίσημα.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κάλεσε τον πρωθυπουργό να δηλώσει ξεκάθαρα στην τρόικα πως δεν είναι δυνατόν να υπάρξουν άλλα μέτρα, ενώ τον κάλεσε να διαπραγματευτεί σκληρά για το χαράτσι και να μην επεκταθεί αυτό και τη νέα χρονιά, το 2013 δηλαδή.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κουβέλης δήλωσε προς τον Αντώνη Σαμαρά πως το λεγόμενο χαράτσι στα ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, θα πρέπει να ενσωματωθεί μέσα σε έναν ενιαίο φόρο για τα ακίνητα.

Επίσης ο κ. Κουβέλης τάχθηκε για πολλοστή φορά κατά οποιασδήποτε απόλυσης στο Δημόσιο, αλλά και υπέρ της αύξησης των δόσεων για όσους χρωστούν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο πρωθυπουργός του απάντησε πως όλα αυτά τα θέματα θα είναι τα βασικά σημεία συζήτησης με την τρόικα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κουβέλης: Η ελληνική κοινωνία εξάντλησε τα όριά της, δεν αντέχει άλλα μέτρα

Απολύσεις στο Δημόσιο: ΔΗΜΑΡ: Οι επίορκοι έπρεπε να είχαν φύγει χθες

Κουβέλης: Να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

Ρήγμα στην κυβέρνηση! ΔΗΜΑΡ: Ακραία επιλογή η επίταξη

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε