Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Τηλεφώνημα Πικραμμένου σε Μιχαλολιάκο – Τι του είπε

Τηλεφώνημα Πικραμμένου σε Μιχαλολιάκο – Τι του είπε

Με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς αλλά και με τον γ.γ. της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο επικοινώνησε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός, μετά τον ξυλοδαρμό της Λιάνας Κανέλλη από τον Ηλία Κασιδιάρη.

Ειδικότερα στον κ.Μιχαλολιάκο, ο κ. Πικραμένος ζήτησε να καταδικάσει την επίθεση – κάτι που δεν έχει γίνει – αλλά και να διεξαχθεί η προεκλογική εκστρατεία στα όρια της νομιμότητας.

Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός τηλεφώνησε και στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και στην γ.γ. του ΚΚΕ, με αφορμή, το βίαιο περιστατικό.

Ο Αλέξης Τσίπρας βρισκόταν στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και στη διάρκεια της ενημέρωσής του από στελέχη της διοίκησης του Κέντρου, διέκοψε για λίγα λεπτά προκειμένου να απαντήσει σε κλήση από το γραφείο του πρωθυπουργού.

Η τηλεφωνική επικοινωνία των δυο ανδρών έγινε λίγο πριν από το μεσημέρι και ο κ. Πικραμμένος καταδίκασε την επίθεση του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής Η. Κασιδιάρη κατά της Λιάνας Κανέλη και της Ρένας Δούρου.

Ο πρωθυπουργός επικοινώνησε τηλεφωνικά και με τη ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα προκειμένου να καταδικάσει την επίθεση του εκπροσώπου Τύπου της «Χρυσής Αυγής» εναντία στη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη και να εκφράσει τη συμπαράστασή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκτός ελέγχου ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης – Χτύπησε τη Λιάνα Κανέλη και πέταξε ένα ποτήρι με νερό στη Ρενα Δούρου

ΚΚΕ: Καταγγέλουμε την τραμπούκικη επίθεση στην Λιάνα Καννέλη

Το ξέσπασμα της Λιάνας Κανέλη μετά τον ξυλοδαρμό της από τον Ηλ. Κασιδιάρη

ΠΑΣΟΚ: Καταδικάζουμε! Δεν ξανακαθόμαστε στο ίδιο τραπέζι με την Χρυσή Αυγή”

Απ.Γκλέτσος:Αν ήμουν στο στούντιο δεν θα έβγαινε ζωντανός ο Κασιδιάρης!

Πήρε αναβολή για τις 11/6 η δίκη του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη

ΣΥΡΙΖΑ:Δυο ντιμπέιτ, ανοικτό διάλογο με τον Σαμαρά, όχι στην Χρυσή Αυγή

Ποιοι είναι οι υποψήφιοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε