Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Τηλεοπτικές άδειες: “Μαλλιά – κουβάρια” Παππάς – ΝΔ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Δηλώσεις του Νίκου Παππά, ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, απάντηση του Νίκου Παππά και… ανταπάντηση της ΝΔ. Αυτή ήταν η “διαδρομή” της σημερινής κόντρας του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής με το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, με αφορμή τις τηλεοπτικές άδειες.

Ο Νίκος Παππάς σχολίασε την έκδοση της απόφασης του ΣτΕ για τον διαγωνισμό τω τηλεοπτικών αδειών, καλώντας “όσους μιλούσαν για αντισυνταγματικότητα να το ξανασκεφτούν“.

Η Νέα Δημορκατία εξέδωσε αργότερα ανακοίνωση με την οποία εξαπέλυε επίθεση εναντίον του υπουργού, προτρέποντάς τον μάλιστα να “αξιοποιήσει το Σαββατοκύριακό του για να διαβάσει καλύτερα το σκεπτικό του ΣτΕ“.

Αυτό έφερε και την απάντηση του Νίκου Παππά, ο οποίος κρατά τους τόνους… ψηλά. Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας την ανακοίνωση της ΝΔ σχετικά με την απόφαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, δήλωσε σχετικά:

«Η ΝΔ, συνεπής στον ρολό της ως η “Ηχώ των Καναλαρχών”, έσπευσε να διαστρεβλώσει την απόφαση του ΣτΕ έτσι ώστε να βολεύει τα συμφέροντα των επιχειρηματιών-φίλων της. Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό».

Υ.Γ: «Ο κ. Λοβέρδος θα ήταν ιδανικός αρχισυντάκτης στην “Ηχώ των Καναλαρχών”», κατέληξε ο κ. Παππάς.

Λίγο αργότερα η Νέα Δημοκρατία συνέχισε την κόντρα, εκδίδοντας ανακοίνωση με μόλις 18 λέξεις: “Η μόνη ηχώ που ακούει ο κ. Παππάς είναι αυτή των ψεμάτων του. Αυτή του προσωπικού του Βατερλό“.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε