Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Την Παρασκευή “κληρώνει” για τους διαγραφέντες του ΠΑΣΟΚ

Την Παρασκευή “κληρώνει” για τους διαγραφέντες του ΠΑΣΟΚ

Το κλίμα πάντως στην Ιπποκράτους είναι πως οι διαγραφέντες θα επιστρέψουν στο ΠΑΣΟΚ.

Η εκλογική προετοιμασία και στρατηγική του ΠΑΣΟΚ, καθώς και το εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης για τη χώρα, τέθηκαν επί τάπητος σε σύσκεψη διάρκειας περίπου τριών ωρών που είχε ο πρόεδρος του Κινήματος Ευάγγελος Βενιζέλος με κορυφαία κυβερνητικά στελέχη εκ μέρους της παράταξης και κομματικά στελέχη, που αποτελούν τη στενή Εκλογική Επιτροπή.

Στη σύσκεψη, στην Ιπποκράτους, συζητήθηκε και το ζήτημα των διαγραφέντων βουλευτών του κόμματος, για το οποίο, οι ίδιες πηγές ανέφεραν, ότι ο κ. Βενιζέλος θα κάνει αναφορά στην αυριανή συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με επίσημες πηγές της Ιπποκράτους, ο κ. Βενιζέλος ζήτησε από τους συμμετέχοντες να έχουν προετοιμάσει έως το ερχόμενο Σάββατο προτάσεις ώστε να «κλείσει» το «πακέτο δράσεων» για το πώς θα κινηθεί το επόμενο διάστημα το κόμμα και η ηγεσία του, εν όψει των επικείμενων εκλογών.

Επιπλέον, κατά τις ίδιες πηγές, θα πραγματοποιηθούν και νέες «συναντήσεις εργασίας» με το ίδιο αντικείμενο, για την εκλογική στρατηγική και το σχέδιο εθνικής ανασυγκρότησης, και την ίδια σύνθεση, ενδεχομένως και εντός του Σαββατοκύριακου.

Στη σύσκεψη υπό τον κ. Βενιζέλο, συμμετείχαν οι υπουργοί Ανδ. Λοβέρδος, Μιχ. Χρυσοχοΐδης, Δ. Ρέππας, Κ. Σκανδαλίδης, Μιλτ. Παπαϊώαννου και Α. Διαμαντοπούλου, οι βουλευτές Χρ. Παπουτσής και Μ. Ανδρουλάκης, οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι Π. Ευθυμίου και Χρ. Πρωτόπαπας και η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Φώφη Γεννηματά.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε