Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Την Πέμπτη εκλέγει το νέο γραμματέα της η Ν.Δ. – Μονομαχία Κακλαμάνη-Κεφαλογιάννη

Την Πέμπτη εκλέγει το νέο γραμματέα της η Ν.Δ. – Μονομαχία Κακλαμάνη-Κεφαλογιάννη

Με αντικείμενο την ανάδειξη νέου Γραμματέα, συνεδριάζει την προσεχή Πέμπτη, στις 10.30 π.μ. η Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, υπό την προεδρία του προέδρου του κόμματος, πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Όπως, εξάλλου, έγινε σήμερα γνωστό, με απόφαση του Σαμαρά, ορίστηκε επικεφαλής των οργανωτικών διαδικασιών για το επερχόμενο Συνέδριο της ΝΔ, το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας και Γραμματέας Συνδικαλιστικών Φορέων Φίλιππος Ταυρής.

Την απόσυρση της υποψηφιότητάς του από την διεκδίκηση της θέσης του γραμματέα της ΝΔ ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής του τομέα συνδικαλιστικού Φίλιππος Ταυρής, μετά τον ορισμό του ως υπεύθυνος για την οργάνωση του επερχόμενου Συνεδρίου του κόμματος.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Ταυρής αναφέρει:

«Η απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας να με ορίσει επικεφαλής των οργανωτικών διαδικασιών για το επερχόμενο Συνέδριο του Κόμματος, αποτελεί για εμένα ξεχωριστή τιμή, αλλά και μέγιστη ευθύνη.

Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, υποσχόμενος ότι θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης, με την οποία με περιέβαλε. Μετά από την απόφαση αυτή του Προέδρου, ως αυτονόητη πράξη ευθύνης ήταν η μη υποβολή υποψηφιότητας μου για την ανάδειξη του νέου Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του Κόμματος, με δεδομένο μάλιστα το διακριτό ρόλο που θα πρέπει να έχει ο επικεφαλής εκάστου οργάνου».

Η εκλογή γραμματέα έχει ορισθεί για την Πέμπτη 30 Αυγούστου και εξελίσσεται σε «μονομαχία» των βουλευτών Νικήτα Κακλαμάνη, που είχε δηλώσει πρώτος την υποψηφιότητά του, και Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε