Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Την Τρίτη εκλέγει γραμματέα το ΠΑΣΟΚ

Το Μιχάλη Καρχιμάκη θα προτείνει για γραμματέα του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Παπανδρέου.

Πληροφορίες λένε οτι ο κ. Καρχιμάκης έχει λάβει ισχυρές διαβεβαιώσεις από στελέχη του εθνικού συμβουλίου, τα οποία διαφωνούν με την κυβερνητική πολιτική να μην εκφράσουν αυτή τη δυσαρέσκεια στο πρόσωπό του.

Ο ίδιος υπόσχεται ότι θα εφαρμόσει πολιτική ανοιχτών θυρών στην Ιπποκράτους και θα ενισχύσει τον παρεμβατικό ρόλο του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, καθώς τον τελευταίο χρόνο τα περισσότερα στελέχη του Κινήματος νιώθουν σαν φτωχοί συγγενείς της κυβερνητικής εξουσίας.

Ο νέος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ θα είναι ο πέμπτος  επί ημερών του Γιώργου Παπανδρέου στην ηγεσία και ο ένατος στην ιστορία  του Κινήματος, αρχής γενομένης  από την εκλογή του Άκη Τσοχατζόπουλο  το 1990 στη θέση αυτή.

Είχαν ακολουθήσει  ο Κώστας Σκανδαλίδης τον Οκτώβριο του 1995, ο Κώστας Λαλιώτης τον Οκτώβριο του 2001, ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης τον Ιούλιο του 2003, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου το Μάρτιο του 2005, ο Νίκος Αθανασάκης το Δεκέμβριο του 2006, ο Γιάννης Ραγκούσης το Μάρτιο του 2008 και ο Σωκράτης Ξυνίδης τον Οκτώβριο του 2009.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε