Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Τίτλοι τέλους για το Βατοπέδι! Δεν ήταν τελικά ποτέ σκάνδαλο;

– Α.Πάγος: Δεν προκύπτουν ποινικές ευθύνες για Δούκα, Μπασιάκο και Κοντό
– Είχαν παραπεμφθεί από το πόρισμα της προανακριτικής στο δικαστικό συμβούλιο
– Το είχε αποκαλύψει το Newsit από τη νύχτα της παραπομπής των τριών!

Δεν υπήρξε τελικά ποτέ σκάνδαλο στην υπόθεση του Βατοπεδίου; Σε πολιτικό επίπεδο απ’ οτι φαίνεται όχι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηγεσία του Αρείου Πάγου θεωρεί οτι έχουν παραγραφεί οι όποιες ποινικές ευθύνες των πρώην υπουργών της ΝΔ, Πέτρου Δούκα, Ευάγγελου Μπασιάκου και Αλέξανδρου Κοντού.

Υπενθυμίζεται οτι όπως είχε γράψει το Newsit στις 16/11/2010 τα αδικήματα για τα οποία είχαν παραπεμφθεί στο δικαστικό συμβούλιο οι τρείς είχαν παραγραφεί! ‘Ηταν δηλαδή προδιαγεγραμμένη η πορεία και αμφίβολη η παραπομπή τους σε ειδικό δικαστήριο!

Δικαιωμένη αισθάνεται η ΝΔ. ‘Οπως τονίζεται από κύκλους της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η σημερινή πρόταση του Εισαγγελέα προς το Δικαστικό Συμβούλιο αποτελεί κόλαφο για το ΠΑΣΟΚ.  Και προσθέτουν: “Η παραβίαση του Συντάγματος από την Κυβερνητική πλειοψηφία, προκειμένου να υλοποιηθεί στο ακέραιο η σκευωρία, έπεσε στο κενό.”

Η κυβέρνηση επιχείρησε θεσμική εκτροπή. Η Ν.Δ. εξαρχής το κατήγγειλε. Η σημερινή πρόταση του αρμοδίου δικαστικού λειτουργού, αποτελεί δικαίωση της Ν.Δ., της θεσμικής τάξης και της κοινής λογικής. Αποκαλύπτεται πλέον ο πολιτικός αμοραλισμός και ο λαϊκισμός από τον οποίο διακατέχεται η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για προφανείς επικοινωνιακούς λόγους.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε