Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Το δίλημμα είναι θάνατος τώρα ή πιθανός μελλοντικός θάνατος”

Τα μέτρα που εισηγείται η τρόικα και το ΔΝΤ είναι μέτρα κοινωνικής εξαθλίωσης που θα «βαλκανοποιήσουν» την οικονομία ανοίγοντας δρόμο για επενδύσεις όταν η χώρα παραδοθεί με μισθούς πείνας για τους εργαζόμενους και μηδενική φορολογία τονίζει ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ  Δ.Κρεμαστινός.

Στο ερώτημα εάν θα ψηφίσει τα νέα μέτρα ο βουλευτής και καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός τονίζει ότι το δίλημμα που τίθεται τώρα στους βουλευτές είναι «εδώ και τώρα χρεοκοπία και θάνατος στην οικονομία της χώρας ή παράταση του μαρτυρίου της με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα τη σώσουν οι επενδυτές με τις επενδύσεις τους;. Είναι όπως αντιλαμβάνεσθε, ένα δύσκολο δίλημμα. Θάνατος τώρα ή πιθανή σωτηρία κάποια στιγμή στο μέλλον; Αυτό θα κληθούν να ψηφίσουν οι βουλευτές.

Ο Δημήτρης Κρεμαστινός καλεί τους πολιτικούς αρχηγούς «αντί να συνδιαλέγονται με τους υπαλλήλους του ΔΝΤ, να κινητοποιήσουν το Ευρωκοινοβούλιο και τις κυβερνήσεις όλης της Ευρώπης, όπως ακριβώς έκανε ο Ανδρέας Παπανδρέου όταν κέρδισε τα Μεσογειακά Προγράμματα. Μόνο τότε θα δει η χώρα φως. Αλλιώς, μας περιμένουν ακόμα χειρότερες μέρες».

«Αν αυτό δεν συμβει η κοινωνική αναταραχή που επικρατεί τώρα μπορεί να εξελιχθεί σε κοινωνική εξέγερση» τονίζει χαρακτηριστικά ο βουλευτής Δωδεκανήσου.

Διαβάστε επίσης :

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε