Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Το ξέσπασμα της Λιάνας Κανέλη μετά τον ξυλοδαρμό της από τον Ηλ. Κασιδιάρη

Το ξέσπασμα της Λιάνας Κανέλη μετά τον ξυλοδαρμό της από τον Ηλ. Κασιδιάρη

Όταν επανήλθαν στον αέρα ο Γιώργος Παπαδάκης έδειξε το πρόσωπο της Λιάνας Κανέλη στο σημείο που την χτύπησε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Τότε, η κα Κανέλη ξέσπασε και είπε:

“Δεν είμαι καθόλου ταραγμένη. Δεν είμαι καθόλου στενοχωρημένη. Δεν είμαι δυστυχώς, παρά μόνο σε σε θέση να σας πω ότι στο 2012, μεσα σε αυτή την αίθουσα με την εντολή του ΕΣΡ να σεβαστούμε την Δημοκρατία και πόσοι έλληνες ψήφισαν ποιούς, να πάρετε την ευθύνη να ξέρετε ποιούς ψηφίσατε.

Αντρας που σηκώνεται εδώ μέσα ψηφισμένος από τον ελληνικό λαό, πεταει ποτήρι με νερό στην κα Δουρου, βρίζει παλιοκομμούνι εμένα μιλάει για ρουφιανους και μαφιοζους συνεργάτες της αστυνομίας σηκωνομαστε όρθιοι γιατί είναι εκτός ελέγχου και σηκώνει χέρι και χτυπάει με αυτο τον τρόπο, σε αυτό το επίπεδο της αυτοδικίας ευτυχως που είχα προλάβει να πω οτι όταν η κοινωνια από πολιτικά κατ’ Αριστοτέλη ζώα μετατρέπεται σε πολιτικά κτήνη του 2012 όποιος θέλει αυτά τα κτήνη να τα βάλει στο σπίτι του.

Ενα θα σας πω: δεν πρόκειται να μας κάνει κανείς σαπούνι, κανένας Χρυσαυγίτης, κανένας Κασιδιάρης και αυτό το πρόσωπο όταν θα πάψει να υπάρχει θα υψωθούν άλλα 500 πρόσωπα στην θέση του.”

Την κα Κανέλη μετά το τέλος του ξεσπάσματός της καταχειροκρότησαν όσοι βρίσκονταν στο στούντιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εκτός ελέγχου ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης – Χτύπησε τη Λιάνα Κανέλη και πέταξε ένα ποτήρι με νερό στη Ρενα Δούρου

ΠΑΣΟΚ: Καταδικάζουμε! Δεν ξανακαθόμαστε στο ίδιο τραπέζι με την Χρυσή Αυγή”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε