Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

To παρασκήνιο της θυελλώδους συνέντευξης Βενιζέλου στο Mega

To παρασκήνιο της θυελλώδους συνέντευξης Βενιζέλου στο Mega

Ήταν μία συνέντευξη η οποία δεν άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε επικοινωνιακό επίπεδο για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Οι αποκαλύψεις για τη λίστα Λαγκάρντ προκαλεί εδώ και ημέρες κλυδωνισμούς στο ΠΑΣΟΚ, με τον πρόεδρο του κόμματος να πραγματοποιεί το μεσημέρι της Τετάρτης σύσκεψη με τους στενούς του συνεργάτες, προκειμένου να βρουν τρόπους να αντιμετωπίσουν την κρίση μέσα στο κόμμα.

Στη σύσκεψη αυτή μετείχαν η κα Γεννηματά, ο κ. Κουκουλόπουλος, ο κ. Πρωτόπαπας και ο κ. Μανιάτης και αποφασίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη του κ. Βενιζέλου να παραχωρήσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μία συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Mega σε μία προσπάθεια να προλάβει τις εξελίξεις.

Στη συνέντευξη αυτή ο κ. Βενιζέλος έδειξε ένα άλλο πρόσωπο. Πρώτη φορά φάνηκε τόσο εκνευρισμένος, κάτι που φάνηκε από τον τρόπο που στην ουσία φώναζε, ενώ όπως φαινόταν και στον τηλεοπτικό φακό είχε ιδρώσει.

Για πρώτη φορά ο κ. Βενιζέλος από το απόλυτα νηφάλιο και γαλήνιο τρόπος ομιλίας, πέρασε στην αντίπερα όχθη και κυριολεκτικά φώναζε, καταγγέλοντας μια χυδαία και συντονισμένη επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ.

Το σίγουρο είναι πως επικοινωνιακά αυτή η εικόνα δεν αποτελεί από τις καλύτερες στιγμές του κ. Βενιζέλου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρίζει συθέμελα το ΠΑΣΟΚ για τις αποκαλύψεις με τη λίστα Λαγκάρντ – Βενιζέλος: “Το usb το είχε η γραμματέας μου στο γραφείο ως αντικείμενο”
 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε