Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

«Το πραγματικό αποτέλεσμα» περιμένει το ΠΑΣΟΚ – Καμία δήλωση πριν μιλήσει ο Βενιζέλος

«Το πραγματικό αποτέλεσμα» περιμένει το ΠΑΣΟΚ – Καμία δήλωση πριν μιλήσει ο Βενιζέλος

Με δήλωση της η Φώφη Γεννηματά αμέσως μετά τα exit poll είπε πως το ΠΑΣΟΚ θα περιμένει το πραγματικό αποτέλεσμα.

Το «πραγματικό εκλογικό αποτέλεσμα» θα περιμένει το ΠΑΣΟΚ προκειμένου να τοποθετηθεί δια του προέδρου του, δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Φώφη Γεννηματά, μετά τη δημοσιοποίηση των πρώτων προβλέψεων για τα αποτελέσματα των εκλογών.

«Σε όλη την προεκλογική περίοδο το ΠΑΣΟΚ μίλησε με ειλικρίνεια … Για λόγους σεβασμού στους ίδιους τους πολίτες το ΠΑΣΟΚ θα τοποθετηθεί μετά τη δημοσιοποίηση του πραγματικού εκλογικου αποτελέσματος» δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Γεννηματά.

Επειδή είναι πολύ ρευστά τα πράγματα, ακύρωσαν όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ τις εμφανίσεις τους στα κανάλια και οι όποιες δηλώσεις θα γίνονται από την ηγεσία.

Από τις 17.30 γίνεται διαρκής σύσκεψη υπό τον Ευάγγελο Βενιζέλο και με τη συμμετοχή κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος στην Ιπποκράτους.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες κανένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ δεν θα κάνει δήλωση αν δεν τοποθετηθεί πρώτα ο πρόεδρος του κινήματος.

Στο επίκεντρο βρίσκεται η μέχρι στιγμής πορεία της εκλογικής διαδικασίας και η συντεταγμένη στάση του ΠΑΣΟΚ, όταν θα κλείσουν οι κάλπες και προκύψουν τα πρώτα επιβεβαιωμένα στοιχεία για το εκλογικό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 6ΗΣ ΜΑΙΟΥ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ NEWSIT

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε