Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Το σαφές μήνυμα Παπανδρέου στον Πάγκαλο

Το σαφές μήνυμα Παπανδρέου στον Πάγκαλο

Σαφείς αποστάσεις κράτησε ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου μέσα στο υπουργικό Συμβούλιο από τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου περί πλήρους αναδιάρθρωσης του κρατικού χρέους της χώρας.

Ο κ. Παπανδρέου στην εισηγητική του ομιλία στο υπουργικό Συμβούλιο δήλωσε πως το παραμικρό δημοσίευμα “πόσο μάλλον όταν είναι κακόβουλο ή κακόπιστο μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στη χώρα, οχι ανυπέρβλητο, αλλά δεν υπάρχει λόγος να αντιμετωπίζουμε τέτοια προβλήματα”.

Για αυτό το λόγο, ο κ. Παπανδρέου στέλνοντας σαφές μήνυμα προς τον κ. Πάγκαλο, δήλωσε ότι πρέπει να είναι προσεχτικοί προσεχτικότατοι στο τι λένε, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα θέματα δανειοδότησης της χώρας. Μάλιστα τους κάλεσε να ακολουθούν επ’ ακριβώς ότι λέει ο υπουργός Οικονομικών ή τις δικές του δημόσιες δηλώσεις. Αλλιώς όπως εξήγησε μπορεί να παρεξηγηθούν οι όποιες τοποθετήσεις.

Το μήνυμα αυτό ήρθε μετά τις απανωτές δηλώσεις του κ. Πάγκαλου, οι οποίες όπως φαίνεται έχουν προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα στην κυβέρνηση, η οποία παρά το γεγονός ότι προσπαθεί να τις υποβαθμίσει έρχεται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης με νέες δηλώσεις πριν κοπάσει ο θόρυβος από τις παλιότερες του και ρίχνει νέο λάδι στη φωτιά

Μήνυμα όμως στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης έστειλε και ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega δήλωσε ότι τα περί οικονομίας τα διαχειρίζεται ο αρμόδιος υπουργός και εκείνος μπορεί να αναφέρεται σε οικονομικές πολιτικές.

Διαβάστε επίσης:

Τρέχει πάλι η Κυβέρνηση να “μαζέψει” δηλώσεις Πάγκαλου για την οικονομία

Θ.Πάγκαλος: “Όποιος διόρισε κοπρίτη, είναι δέκα φορές κοπρίτης”

Υπουργοί και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατά Παγκάλου – Γκάλοπ – χαστούκι για τον αντιπρόεδρο!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε