Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ενημέρωσε για την Σύνοδο Κορυφής ο πρωθυπουργός – ‘Ολος ο διάλογος

Δεν τελείωσε ο αγώνας που έχουμε αρχίσει, συμφώνησαν οι δυο άνδρες. Πρόσθεσαν πάντως οτι έχουν αναγνωρισθεί οι θυσίες που έγιναν.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Καλωσορίσατε. Κάτι κινείται… Ήταν δύσκολα;

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: Η διαπραγμάτευση ήταν δύσκολη, γιατί υπήρχαν πολλές αντιστάσεις και πολλές δυσκαμψίες.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πώς πήγε το μέτωπο Βερολίνου – Παρισιού; Ήταν αρραγές;

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: Νομίζω ότι και η μία πλευρά και η άλλη το έβλεπαν από μια διαφορετική προσέγγιση, αλλά αυτό συνέβαλε τελικά και στη δική μας δυνατότητα να μπορέσουμε να συζητήσουμε για ένα ευρύτερο πακέτο. Και το βασικό, νομίζω είναι ότι αναγνωρίστηκε πως η Ελλάδα έχει κάνει πολύ σημαντικά βήματα, ότι ο ελληνικός λαός πράγματι έχει κάνει θυσίες και ότι αυτό έπρεπε να επιβραβευθεί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τελείωσε ο αγώνας τον οποίο έχουμε να κάνουμε.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Νομίζω ότι τώρα αρχίζει.

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: Είναι όμως σημαντικός σταθμός που δείχνει τη θετική πορεία της χώρας μας, όχι μόνο την πορεία που έχει κάνει η κυβέρνηση και ο ελληνικός λαός, αλλά και μια πορεία και προς τα έξω και στις αγορές. Είναι ένα μήνυμα ασφάλειας και προς τις αγορές ότι την Ελλάδα θα την στηρίξουμε στην πορεία που έχει αποφασίσει να πάει.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αυτό είναι το μήνυμα.

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ: Αυτό είναι ένα θετικό μήνυμα και έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε για το καλύτερο, για το καλύτερο της οικονομίας, αλλά και των πολιτών.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Έχει ακόμα πολλή δουλειά.-

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε