Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Τουρκική προπαγάνδα! “Μπλέκουν” την Ελλάδα με την έκρηξη στην Άγκυρα!

Τουρκική προπαγάνδα! “Μπλέκουν” την Ελλάδα με την έκρηξη στην Άγκυρα!

– Στο στόχαστρό του βάζουν ξανά την Ελλάδα ορισμένοι κύκλοι στην Τουρκία
– Λένε ότι ο βομβιστής αυτοκτονίας, μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης, είχε δήθεν εκπαιδευτεί σε στρατόπεδο στο Λαύριο και ότι πήγε στην Τουρκία από την Ελλάδα!
– Δείτε τι γράφει ο τουρκικός τύπος

Και αυτό όταν οι περισσότερες εφημερίδες – βάσει και των σχετικών πληροφοριών- γράφουν ότι προερχόταν από την Γερμανία όπου ήδη η Άγκυρα ψάχνει τυχόν διασυνδέσεις του μέσω διακρατικής συνεργασίας!

Όπως είναι φυσικό ο τουρκικός τύπος δίνει ευρεία δημοσιότητα στην επίθεση στην αμερικανική πρεσβεία στην Άγκυρα που είχε ως συνέπεια να χάσουν την ζωή τους η «ζωντανή βόμβα» και ο Τούρκος άνδρας ασφάλειας της αμερικανικής Πρεσβείας.. Για τον βομβιστή αυτοκτονίας Ετσεβίτ Σανλί μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης DHKP-C η Hurriyet, όπως και άλλες εφημερίδες , αναφέρουν ότι έγινε γνωστό ότι είχε περάσει παράνομα πριν μερικές μέρες στην Τουρκία από την Γερμανία και ότι γίνονται έρευνες για να διαπιστωθεί με ποιους συναντήθηκε. Επίσης εστάλη κατεπείγον μήνυμα από το Τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών στο γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών για την διαπίστωση των διασυνδέσεων του Σανλί στην Γερμανία. Ο Σανλί είχε αποφυλακιστεί το 2001 επειδή έπασχε από την ασθένεια Wernicke Korsakoff. Ο ίδιος είχε λάβει μέρος στην επίθεση που είχε γίνει με ρουκετοβόλο το 1997 στο κτήριο της Διεύθυνσης Ασφάλειας Κωνσταντινούπολης και στην Λέσχη Χαρμπιγιέ της Κωνσταντινούπολης. Ο Σανλί είχε λάβει μέρος και στην απεργία πείνας αργότερα, το 2000 που είχε γίνει κατά των φυλακών τύπου F.

Διαβάστε περισσότερα στο Οnalert.gr

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε