Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Τραβάει το σκοινί ο Φασούλας – Ρίχνει τους τόνους ο Μίχας

Σε ρήξη οδηγούνται οι σχέσεις του Παναγιώτη Φασούλα με το ΠΑΣΟΚ με αφορμή την κόντρα του με τον υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά αλλά και τον πιθανό αποκλεισμό του από το ψηφοδέλτιο Σγουρού.

Μετά την χθεσινή αντιπαράθεση των δυο ανδρών και σήμερα ο Παναγιώτης Φασούλας με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικούς σταθμούς δηλώνει οτι περιμένει την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του από τον Γιάννη Σγουρό, ενώ την ίδια ώρα η πλευρά Μίχα δεν φαινεται να επιθυμεί να δώσει συνέχεια…

Σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ κυβερνητικά στελέχη ξεκαθαρίζουν οτι όλα δείχνουν οτι ο νυν δήμαρχος Πειραιά θα µείνει εκτός ψηφοδελτίου, µετά την άρνησή του να δεχθεί κάποια από τις προτάσεις που του έγιναν.

Σηµειώνεται ότι µετά τη µη αποδοχή από τον κ. Φασούλα της πρότασης να είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης στον Νότιο Τοµέα και σε µια ύστατη προσπάθεια να βρεθεί λύση, ο γραµµατέας του κόµµατος Μ. Καρχιµάκης πρότεινε χθες να είναι υποψήφιος περιφερειακός σύµβουλος Πειραιά µε σταυρό.

Τον διαβεβαίωσε επίσης πως µε την εκλογή του θα επιλεγεί στη συνέχεια για µία από τις θέσεις αντιπεριφερειαρχών που διορίζονται και δεν εκλέγονται άµεσα µαζί µε τον περιφερειάρχη.

Ούτε όµως αυτή η πρόταση έγινε δεκτή από τον κ. Φασούλα, ο οποίος εµφανίστηκε έντονα δυσαρεστηµένος για την αντιµετώπιση που επεφύλαξε η Ιπποκράτους προς έναν εκλεγµένο δήµαρχο µεγάλης πόλης.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε