Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Τριπλό “όχι” στον Πρωθυπουργό από τους αρχηγούς των κομμάτων

ΩΡΑ 11.16 Ο κ. Παπανδρέου και η κα Παπαρήγα ποζάρουν στους φωτογράφους

“Ήμουν σημαιοφόρος της συναίνεσης, δεν θα γίνω όμως ο νεκροθάφτης της κοινωνίας” είπε εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.

συμπληρώνοντας έτσι την … τριπλέτα του “όχι” στην προσπάθεια συναίνεσης του Πρωθυπουργού.  “Ψηφίσαμε το μνημόνιο για να υπάρχουν μισθοί και συντάξεις” είπε ο Γιώργος Κρατζαφέρης για να συμπληρώσει πως “τώρα όμως πετσοκόβονται”.

Δεν προτίθεται να ακολουθησει την κυβέρνηση στην συναίνεση η Αλέκα Παπαρήγα. Αυτό δήλωσε μετά την συνάντηση 40 λεπτών που είχε με τον πρωθυπουργό. Βγαίνοντας από το Μέγαρο Μαξίμου η κα Παπαρήγα δήλωσε οτι ενημερωθηκε από τον πρωθυπουργό για την Σύνοδο Κορυφής στις 16 και 17/12. Δεν συζητήθηκε το πολυνομοσχέδιο. “Αυτά”, είπε, “τα είπαμε το απόγευμα στην Βουλή και πρόσθεσε οτι ο πραγματικός πόλεμος τώρα αρχίζει. Καμμία συναίνεση στο Μνημόνιο και στο πολυνομοσχέδιο”.

Νωρίτερα, στην πρώτη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης έγινε το εξής: ο Αντώνης Σαμαράς έφτασε πριν τον πρωθυπουργό στο ραντεβού τους. Ο κ. Σαμαράς έφτασε 5 λεπτα πριν τις 10, ενώ ο κ. Παπανδρέου έφτασε τρία λεπτά αργότερα… Η δικαιολογία του πρωθυπουργού ήταν αυτή που προβάλλουν όλοι σήμερα και δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα. Και ο πρωθυπουργός έπεσε σε κίνηση!
‘Ετσι, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποδέχθηκε τον πρωθυπουργό στο ίδιο του το γραφείο.

ΩΡΑ 11.12 Ο Α. Σαμαράς βγαίνει από το Μ. Μαξίμου

ΩΡΑ 10.05 Οι δυο άνδρες κατευθύνονται στο γραφείο του πρωθυπουργού

ΩΡΑ 09.55 Ο κ. Σαμαράς φτάνει περνάει την πύλη του Μ. Μαξίμου

ΩΡΑ 10.00 ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΦΩΤΟ NEWSIT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραντεβού στα… τυφλά χωρίς πιθανότητα συναίνεσης

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε