Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Τρολάρουν τη Θεανώ Φωτίου με τούρτα “κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ”! (ΦΩΤΟ)

Φωτό: thestival.gr
Φωτό: thestival.gr

“Πληρωμένη απάντηση” από τους εργαζόμενους στις Κοινωνικές Δομές του Δ. Νεάπολης – Συκεών, στην αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας, Θεανώ Φωτίου, που είχε γιορτάσει τα γενέθλιά της με μία τούρτα, στην οποία ήταν “τυπωμένη” η κάρτα αλληλεγγύης.

Πριν από δέκα μέρες, η Θεανώ Φωτίου είχε γιορτάσει τα γενέθλιά της με έναν… ιδιαίτερο τρόπο. Πάνω στην τούρτα της, εκτός από το (ένα) κεράκι, υπήρχε και η φωτογραφία της κάρτας αλληλεγγύης, με την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας να στέλνει έτσι ένα μήνυμα για τις ανθρωπιστικές προσπάθειες του υπουργείου.

Με το δικό τους τρόπο, όμως, απάντησαν οι εργαζόμενοι στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Νεάπολης Συκεών. Εργάζονται στα προγράμματα των «Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας» και γιόρτασαν τα γενέθλια δύο συνάδελφων τους με μία τούρτα… “κάρτα Ανεργίας”.

Χαρίζουμε την συγκεκριμένη τούρτα σε όλους τους υπευθύνους του Υπουργείου που από 1/7 μας στέλνουν στον ΟΑΕΔ κλείνοντας τα Κοινωνικά Συσσίτια, τα Κοινωνικά Παντοπωλεία τα Κοινωνικά Φαρμακεία, τους Δημοτικούς Λαχανόκηπους , τις Τράπεζες Χρόνου και τα Γραφεία Διαμεσολάβησης και αφήνουν 118.000 άπορους συμπολίτες μας χωρίς φαγητό και φάρμακα. Η μια τούρτα είναι γλυκιά, η δική μας όμως είναι πικρή, και δεν ξέρουμε αν θα την δεχτεί“, αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση τους, οι εργαζόμενοι.

Δείτε τις φωτογραφίες

Φωτό: thestival.gr

Φωτό: thestival.gr

Πηγή: thestival.gr

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε