Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Τσακαλώτος: Μπάνιο στην Κουρούτα, ωτίτιδα και… στο απουσιολόγιο του Eurogroup!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ολιγοήμερες διακοπές στην Ηλεία έκανε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος. Ένα… απρόοπτο όμως, είχε ως αποτέλεσμα να μην μεταβεί στο Eurogroup.

Όπως σας είχε ενημερώσει το Σάββατο, 08.07.2017, το newsit.gr, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μετέβη στην Ηλεία για ολιγοήμερες διακοπές, λίγο μετά το… πράσινο φως για την εκταμίευση των 7,7 δις ευρώ από το Μηχανισμό Στήριξης προς τη χώρα μας.

Το απόγευμα του Σαββάτου, λοιπόν, ο “τσάρος” της ελληνικής οικονομίας “ξέδωσε” στην παραλία της Κουρούτας, όπου ευχαριστήθηκε για ώρες παίζοντας beach volley, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των λουόμενων, σύμφωνα με το patrinews.gr.

Αμέσως μετά, ο κ. Τσακαλώτος βγήκε για μια βόλτα στον Πύργο, περνώντας από την κεντρική πλατεία και κατευθυνόμενος πεζός προς το σπίτι που έζησε ως δάσκαλος στον Πύργο ο παππούς του και πέρασε μέρος των παιδικών του χρόνων ο πατέρας του, στην οδό Γερμανού.

«Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας και την εκταμίευση της δόσης το μεσημέρι της Παρασκευής, έδωσα άδεια 48 ωρών στον εαυτό μου για να ξεκουραστώ. Αν και η καταγωγή μου είναι από την Πρέβεζα, επέλεξα την Ηλεία και τον Πύργο γιατί με την περιοχή σας με δένουν δεσμοί οι οποίοι δεν είναι γνωστοί στον ευρύ κόσμο», ήταν η λιτή δήλωσή του στην εφημερίδα «Πατρίς» και παρόλο που διακοπές της οικογένειας Τσακαλώτου στην Ηλεία ήταν ολιγοήμερες, αφού ολοκληρώθηκαν την Κυριακή, το… απρόοπτο δεν έλειψε!

Κι αυτό διότι ο κ. Τσακαλώτος δεν πέταξε για Βρυξέλλες, όπου ήταν προγραμματισμένο να γίνει το Eurogroup, αφού του το απαγόρευσαν οι γιατροί λόγω της ωτίτιδας!

Πηγή: eleftherostypos.gr

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε