Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

“Τρικ” Τσακαλώτου: Αφορολόγητο στα 6250 ευρώ

“Τρικ” Τσακαλώτου: Αφορολόγητο στα 6250 ευρώ

Το “μασάζ” στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, από τους υπουργούς της κυβέρνησης για την επικείμενη ψήφιση της νέας συμφωνίας στη Βουλή.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Ευκλείδη Τσακαλώτου στους βουλευτές, η βάση του αφορολόγητου για τον άγαμο, θα είναι στα 6250 ευρώ και όχι κάτω από τα 6000 όπως αναμενόταν, “τρικ” που έχει να κάνει με την αλλαγή της φορολογικής κλίμακας. Η Κατερίνα Παπανάτσιου, τους ενημέρωσησε σχετικά με τη μείωση του ΦΠΑ στα αγροτικά εφόδια.

Αναμένεται να ακολουθήσουν, ο υπουργός Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου, Αντώνης Παπαδεράκης, αλλά και ο Παύλος Πολάκης για τα θέματα Υγείας.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, νωρίτερα είχε ενημερώσει τους βουλευτές, ότι θα ψηφίσουν τα μέτρα χωρίς “ρήτρα χρέους”, καθώς όπως τόνισε στο νομοσχέδιο δεν θα υπάρχει η παραμικρή αναφορά που να συνδέει την ψήφιση με το χρέος.

Προσπάθησε παράλληλα να “χρυσώσει το χάπι” υποστηρίζοντας πως βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις για το χρέος και πως αν δεν υπάρξει συμφωνία στο Eurogroup της 22ης του Μαΐου οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και τον Ιούνιο.

ΠΗΓΗ: capital.gr

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε