Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Τσακνής: Μπορώ να αρνούμαι αξιώματα, για τα οποία κάποιοι θα σκότωναν τη μάνα τους

“Δε συμφώνησα ποτέ ότι θα ήμουν υποψηφίος” λέει ο Διονύσης Τσακνής για τη φερόμενη υποψηφιότητα με το ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο Αθηναίων. Επαναλαμβάνει ότι πρόσκειται στο ΚΚΕ και ρίχνει φαρμακερά βέλη κατά αυτών που τον κατηγόρησαν ότι έπαιξε τελικά διχαστικό ρόλο.

Ο γνωστός τραγουδοποιός λέει ότι “δεν συμφώνησε ποτέ” να είναι υποψήφιος σε κόμμα ή σχηματισμός. Προτεραιότητα όπως λέει ήταν να ανοιχτεί ένας διάλογος στην Αριστερά “που θα τροφοδοτούσε την ελπίδα”.

“Η υποψηφιότητα ή μη κάποιου ανθρώπου, έστω για τον μεγαλύτερο δήμο της χώρας, δεν είναι το άπαν ούτε για τη ζωή του και κυρίως ούτε για τη χώρα. Επομένως, δεν θα συμβάλω σ΄ άλλον ένα εμφύλιο γύρω από ένα ήσσονος κατά τη γνώμη μου σημασίας θέμα” αναφέρει.

“Ξέρετε, στις μέρες μας εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι (σεμνύνομαι που ανήκω στην κατηγορία αυτήν) που μπορούν και αρνούνται θέσεις και αξιώματα για τα οποία κάποιοι άλλοι θα σκότωναν μέχρι και τη μάνα τους για αυτά” προσθέτει.

Για όσους τον κατηγόρησαν ότι παρά τις επιδιώξεις του έφερε τελικά το διχασμό, αναφέρει: “Ηταν το χειρότερο που γράφτηκε, αλλά επειδή είμαι πολύ μακριά απ΄ τη λογική του διχασμού, δεν με άγγιξε. Το διάστημα αυτό αισθάνθηκα τη ζεστή στάση των φίλων και των συντρόφων (παλιών και καινούργιων) και θυμήθηκα πως δόξα τω Θεώ εξακολουθώ να έχω και τους απαραίτητους εχθρούς”.

“Απ΄ την άλλη βέβαια, σκέφτομαι πως πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που επιφυλάσσουν για τον εαυτό τους τον ρόλο του μαντρόσκυλου του συστήματος. Τα γαβγίσματά τους όμως αποκαλύπτουν πως δεν είναι τίποτε άλλο εκτός από κάτι υστερικά πεκινουά. Ανέραστοι άνθρωποι πάντα καθώς τους ταιριάζει να μείνουν” σημειώνει χαρακτηριστικά.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε